Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Sinds de komst van de iPhone 8 in 2017 is het mogelijk om de nieuwere iPhones snel op te laden. Dit snelladen is erg handig maar kan niet direct met de accessoires uit de verpakking. Lees hier wat jij moet weten over het snel opladen van een iPhone.

Hoe snel gaat het snelladen?

Als je snelladen toepast op de iPhone 8, 8 Plus of X dan kan hij binnen 30 minuten van 0% tot 50% worden opgeladen. De werkelijke laadtijd kan afwijken bij bepaalde omgevingsfactoren. 

Welke Apple accessoires heb ik nodig voor snelladen?

Om snel te kunnen laten hebben je de kabel USB-C-naar-Lightning-kabel nodig met een USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 61 W of 87 W (welke je in het stopcontact kunt steken). Deze accessoires zitten echter niet in de verkoopdoos en zul je los moeten aanschaffen om gebruik te kunnen maken van snelladen. Laten we hopen dat er in de toekomst wél het juiste gear in de verpakking zit om gelijk te kunnen snelladen. Apple geeft zelf aan dat je ook adapters van andere merken kunt gebruiken mits deze een aansluiting hebben op USB-C en minimaal 18 Watt aan stroom kan leveren.

USB-C-naar-lightning-kabel

Is mijn iPhone geschikt voor snelladen?

Helaas zijn de ‘oudere’ iPhones niet ingesteld en geschikt om de techniek achter het snelladen te ondersteunen. Echter zullen de toekomstige iPhone modellen wel het sneller opladen ondersteunen. Op dit moment kunnen deze iPhones snelladen:

Tip! Heb je een ouder iPhone model, dan kun je de dikkere iPad adapter gebruiken om toch iets sneller je iPhone op te laden. Het scheelt niet zoveel als met snelladen maar gaat wel sneller dan met de meegeleverde iPhone adapter.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.