Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vodafone heeft nu een nieuwe actie, namelijk de ‘iPhone Specials’. Dit betekent hoge kortingen op diverse iPhones, zoals korting op de iPhone 11, XR en XS en de iPhone 8! De kortingen zijn heel flink, en gelden voor deze iPhones in combinatie met een (RED) telefoonabonnement. Voorwaarde voor deze hoge kortingen is verder dat je Internet van Ziggo hebt. Deze actie loopt tot 09 februari 2020, dus pak vandaag nog je kans voor een zéér goedkope iPhone.

iPhone 11 voor een veel lagere prijs

De iPhone 11 is de nieuwste Apple smartphone van 2019. Wil je deze smartphone scoren, dan heeft Vodafone een goede deal. Op de iPhone 11 64GB kun je namelijk tot 264 euro korting krijgen, door hem bij een Vodafone RED abonnement aan te schaffen. De iPhone 11 is te krijgen in 6 kleuren, namelijk wit, zwart, geel, rood, groen en paars.

Bekijk de iPhone 11 Special bij Vodafone

Liever de iPhone XS uit 2018?

Wil je een relatief nieuwe iPhone, en een nog hogere korting? Kies dan voor de iPhone XS 64GB! Je korting kan dan oplopen tot wel 384 euro. De XS is in drie kleuren te krijgen: goud, zilver en spacegrijs, aan jou de keuze welke kleur je het mooiste vindt… De XS en de XS Max zijn de vlagenschepen van 2018, ofwel de wat luxere toestellen. De XR was het instap- en budgetmodel van 2018.

Bekijk de iPhone XS Special bij Vodafone

iPhone XR en iPhone 8 met 64GB vallen ook onder de Vodafone iPhone Specials actie!

Wil je liever een nog goedkopere smartphone, dan kan de iPhone 8 of de iPhone XR weleens een goede keuze zijn. Dit zijn namelijk de budgetmodellen van 2017 en 2018; de prijzen van deze toestellen liggen sowieso een stuk lager, en dat zie je terug in je maandbedrag en/of bij je eenmalige inleg voor het toestel. Ook deze toestellen zijn in diverse kleuren te krijgen. De iPhone 8 in dezelfde kleuren als de XS, en de XR in het wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

Bekijk de iPhone XR Special bij Vodafone

Bekijk de iPhone 8 Special bij Vodafone

Muziek in je nieuwe iPhone…

Exclusief bij Vodafone krijg je 6 maanden gratis Apple Music bij een Red abonnement, of bij een Red Together abonnement (ook als een smartphone niet onder de iPhone Specials actie valt). Met meer dan 60 miljoen songs van Apple Music maak je je gloednieuwe iPhone helemaal compleet, en luister je overal naar je favoriete muziek, thuis en onderweg.

>> Bekijk nu alle iPhone Specials van Vodafone >>

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer