Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er zijn geruchten dat Apple voor het 10-jarige jubileum van de iPhone de iPhone X uit gaat brengen. Het was bekend dat Apple bezig was met het ontwikkelen van een nieuwe iPhone, maar eerder werd aangenomen dat dit de iPhone 8 zou zijn. Of wordt het toch beide?

Specificaties iPhone X

Volgens de laatste speculaties heeft de nieuwste iPhone een scherm met een grootte van 5,8-inch. Nog wat groter dan voorgaande modellen, maar door de nieuwste technieken die gebruikt worden zal deze telefoon ook een heel stuk smaller zijn. Verder grijpt Apple weer naar glas, deze telefoon zal in zijn totaliteit gemaakt zijn van glas. Eerder beschikte de iPhone 4 over een glazen voor- en achterkant, maar bij deze nieuwe iPhone willen ze nog wat verder gaan. Het nadeel van glas is dat het wel wat lastiger maakt om herkenning via de vingerafdruk te maken, vandaar dat de nieuwe iPhone wordt voorzien van gezichtsherkenning. 

Lees ook: Hoe werkt de iPhone gezichtsherkenning?

Tip: vergelijk prijzen van iPhone X toestellen met abonnement

Homeknop verdwijnt

Volgens de laatste geruchten zal de nieuwste iPhone niet meer beschikken over een homeknop. Alles zal namelijk touchscreen worden. Hierdoor heb je ook meer over van het beeld, waardoor het beeld groter en mooier wordt. Kortom, vanwege het 10 jaar bestaan zal apple een nieuwe iPhone uitgeven. Dit wordt niet, zoals eerder verwacht de iPhone 8, maar de iPhone X. Deze iPhone zal volledig gemaakt zijn van glas, heeft een groter scherm en zal gebruik maken van gezichtsherkenning.

Tip: Losse iPhone X toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.