Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone X 2018 – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het Apple iPhone X 2018 gedeelte. Deze smartphone had eigenlijk de gewone X van 2017 moeten opvolgen, maar dat bleek uiteindelijk niet zo, in plaats daarvan presenteerde Apple de XS, de XS Max en de XR-iPhones. Klik hier om (de nieuwe) losse iPhones te vergelijken.

Opmerking: de tekst gaat verder onder de abonnementen vergelijker

Noot: de tekst hieronder is inmiddels deels achterhaald...

iPhone X 2018, verbeterde versie van de normale X…?

Hoewel er eerder dit jaar veel geruchten de ronde deden dat Apple zou stoppen met de X series, lijkt het er nu op de er een hele redelijk kans is dat Apple komt met twee nieuwe modellen binnen deze smartphone serie. Naast de iPhone X (2018), wordt ook de iPhone X Plus genoemd. Je kunt je uiteraard afvragen of dit logisch is, want de verkoopcijfers van de X zouden meermaals tegen hebben gevallen. Bovendien is de X een vrij dure smartphone en voor een groot deel van de mensen onbereikbaar, juist vanwege de hoge aanschafprijs. Misschien is het logischer dat Apple in september met de iPhone 9 en iPhone 11 op de proppen komt.

Qua specificaties zou de 2018 versie van de X dan komen met een verbeterde A-12 chip, betere camera’s (aan de voor- en achterzijde), en een ‘randloos scherm’. 5,8 inch wordt genoemd als schermgrootte voor deze mogelijke nieuwe Apple telefoon, iets wat dan overeen zou komen met de schermgrootte van de gewone X. Voor de rest zou deze nieuwe telefoon min of meer hetzelfde worden als de al bestaande X van 2017.

De prijs van de X 2018

Op dit moment zijn er al iPhone freak die benieuwd zijn naar de prijs van de X 2018. Wij denken dat deze tussen de 1.000 en 1.200 euro gaat kosten. De 64Gb variant zal te koop komen voor 1.000-1.100 euro en de 256Gb variant komt dan op een prijs uit van 1.100 of 1.200 euro. Het prijsverschil tussen beide smartphones zal dan dus rond de 100 euro zijn.

Mocht dit bewaarheidt worden, dan blijft de X 2018 net als de gewone X, en de vermoedelijke X Plus een ‘elite-toestel’. Door dit nieuwe model met abonnement af te sluiten zal de pijn van de niet onaanzienlijke prijs iets verzacht kunnen worden, maar het blijft geld, en je toestel betaal je altijd (of je deze nou met of zonder abonnement koopt, de toestelprijs blijft hetzelfde).

Niet wachten op de nieuwe smartphones van Apple?

Op zich is er genoeg keuze als je per se nu al een nieuwe smartphone wil kopen en niet wil wachten op de lancering van de nieuwe Apple modellen van dit jaar.

Via de onderstaande links kun je alle losse toestellen vergelijken (nieuw of refurbished). Ook kun je naar de pagina gaan van deze website waarop je alle abonnementen met een nieuwe iPhone erbij kunt bekijken.

- iPhone toestellen vergelijken

- Refurbished iPhones vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken