Back to Top

iPhone X (10) hoesjes kopen – mooie iPhone X beschermhoesjes

Kies hieronder je favoriete Apple iPhone X hoesje om je iPhone X optimaal te beschermen tegen vallen en stoten! Inmiddels heb je keuze uit meer dan 300 verschillende iPhone X (10) hoesjes... Gebruik eventueel de bladerbalk (onder het aanbod) om alles te bekijken.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Meer dan 300 verschillende hoesjes beschikbaar voor de Apple iPhone X

Heb je een iPhone X (10) toestel, of overweeg je om er een te kopen? Vergeet dan niet om meteen een beschermhoesjes te kopen. Het zou zonde zijn als je iPhone X (10), die nieuw een waarde heeft van meer dan 1.000 euro, zou vallen of zou stoten, en daarbij schade zou oplopen. De reparatiekosten zijn vaak flink, en je bent je telefoon dan vaak ook even kwijt, plus alle irritatie en ellende die je er verder van kunt hebben… Je iPhone X beschermen met een beschermhoesje is dus niet alleen logisch, maar ook nog eens goedkoop; voor zo’n 10 euro heb je al een hoesje, en zelfs een meer gemiddeld hoesje kun je al kopen voor zo’n 20-40 euro. De kosten zijn het dus niet. Hierboven heb je keuze uit minstens 300 hoesjes, die geschikt zijn voor een iPhone X / 10. Zo nu en dan komen er ook weer nieuwe iPhone 10 hoesjes bij! Leuk om deze te bekijken natuurlijk:-)

iPhone X (10) beschermhoesje kiezen

Hierboven is het complete iPhone X hoesjes aanbod gepresenteerd, waarbij we geen onderscheidt maken in rubrieken. Wil je Apple iPhone X hoesjes per soort, per kenmerk, per materiaalsoort of per thema’s bekijken, klik dan even op één van de aanbiedingen. Op de website van onze hoesjes partner kun je het iPhone X hoesjes aanbod op maat maken, en zo alleen hoesjes vergelijken die voldoen aan je wensen..

De prijs van een iPhone X / 10 hoesje

De prijzen voor iPhone X hoesjes verschillen. Screenprotectors zijn er al voor enkele euro’s, een leren hoesjes (in oktober 2017) voor rond de 10 euro, en zo loopt de prijs verder op, afhankelijk van de gebruikte materiaalsoorten, de afwerking en andere kenmerken. De duurdere hoesjes om je iPhone 10 te beschermen, die vaak ook net even wat specialer zijn natuurlijk, hebben prijzen tussen de 50 en 70 euro, hoewel de prijzen afhankelijk zijn van het moment een het aanbod.

Geen iPhone X hoesje, maar een beschermhoesje voor een ander iPhone model…? Dat kan natuurlijk! Bekijk dan de andere hoesjes pagina’s van de andere iPhone modellen: