Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone X uit 2017 is (op dit moment) het nieuwste vlaggenschip van Apple. Met een grootte van 5,8 inch is het wél even zoeken naar een passend iPhone X hoesje. Hierbij heb je de keuze uit verschillende modellen zoals bookcases, flipcases of een transparante achterkant. Moeilijk om hier een keuze uit te maken? Niet voor ons, daarom helpen we je op weg.

Bookcase en flipcase

Deze iPhone X hoesjes lijken sterk op elkaar en beschermen het toestel volledig. De iPhone X wordt in het hoesje geplaatst. Hierbij zijn zowel de voorkant, achterkant als zijkant prima beschermd. De bookcase opent zoals een boek, de flipcase ‘flipt’ de voorkant naar boven. Vaak sluit het hoesje door middel van een magneet, maar er zijn ook cases die dit niet hebben.

Een luxe bookcase is voorzien van pasjesvak. In dit gedeelte kun je diverse bankpassen, visitekaartjes en een pasfoto kwijt. Wel zo handig wanneer je alles binnen handbereik wilt hebben. Moet het hoesje tevens een portemonneefunctie hebben, ga dan voor een luxe Apple iPhone X portemonnee. Je hebt niet alleen de smartphone maar ook pasjes, geld en overige zaken altijd bij je. Hou er bij dit hoesje wel rekening mee dat je iPhone X een stuk groter en dikker wordt.

Losse iPhone X toestellen op prijs vergelijken

Abonnementen met iPhone X

Backcover voor iPhone X

Geen behoefte aan afscherming van het display? De backcover is speciaal voor de Apple iPhone X op maat gemaakt. Het biedt een uitstekende bescherming van de achter- en zijkant. Het beeldscherm is matig tot helemaal niet beschermd. Daarom worden de meeste backcovers inclusief screenprotector geleverd. Het voordeel van de backcover is dat het stijlvolle design van de iPhone X altijd zichtbaar blijft. Ook kun je de smartphone direct gebruiken zonder dat je eerst een voorkant weg moet vouwen.

Wil je een backcover kickstand? Deze speciale backcovers beschikken over een uitklapbare standaard, waardoor je toestel recht op tafel kan staan. Zo heb je toch je handen vrij.

Slim Fit smartphonehoesjes

Je hebt vast wel eens van de Slim Fit spijkerbroek gehoord, waarbij je figuur goed uitkomt. Het Slim Fit smartphonehoesje doet precies hetzelfde: de mooie belijning van de iPhone X blijft behouden. Deze coverhoesjes zijn in diverse kleuren en designs verkrijgbaar. Ook kun je kiezen voor transparant, waardoor je nauwelijks ziet dat je een telefoonhoesje gebruikt. Deze modellen bestaan uit stevig en flexibel TPU materiaal of polycarbonaat kunststof.

IPhone X hoesje zelf ontwerpen

Met een gepersonaliseerde iPhone x hoesje heb je iets unieks in handen. Voorzie het hardcase hoesje van een foto, een bedrijfslogo of een unieke tekst. Leuk om te geven of voor jezelf!

Dankzij bovenstaande Apple iPhone hoesjes is je favoriete toestel uitstekend beschermd tegen krassen en stoten. Zoals je ziet is er dus heel veel mogelijk als je je iPhone goed wil beschermen tegen vallen en stoten, of als je deze wil pimpen, iets wat dus ook voor een iPhone X geldt.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer