Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nog maar een aantal uur en dan weten we definitief hoe de nieuwe iPhones heten, eruit zien en wat de specificaties zijn. Tot die tijd vind je hier de laatste en meest betrouwbare geruchten over de iPhone 8 (Plus) en iPhone X.

De laatste iPhone X geruchten

Het is ronduit gek dat er ook dit jaar weer heel veel is uitgelekt over de nieuwe iPhones. Althans zo lijkt het. Als we de geruchten mogen geloven wordt straks de iPhone X gepresenteerd door Apple. Dit nieuwe vlaggenschip van de techgigant is zo goed als volledig uitgelekt en wel door een ex-medewerker van Apple. Hij bracht de definitieve versie van iOS 11 naar buiten, welke volledig werd uitgeplozen door diverse ontwikkelaars, met als gevolg van dien diverse bekendmaking over de iPhone X. Hierdoor zijn dit de laatste geruchten over de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus:

Draadloos opladen 

Eindelijk lijkt het zover te zijn; het draadloos opladen van een iPhone. Eigenlijk is dit al een zekerheidje op basis van zowat alle geruchten. De nieuwe nieuwe glazen behuizing moet dit gaan mogelijk maken op alle drie de 2017 iPhones. Plaats hem op de speciale lader en je iPhone zal langzaam zijn batterij gaan opladen.

Tips:

iPhone X toestellen vergelijken

Vergelijk abonnementen met iPhone X

A11-chip 

Deze opvolger van de A10-chip uit de iPhone 7 zorgt met 6 verschillende kernen voor een snellere iPhone dan ooit tevoren. Iedere kern kan afzonderlijk geactiveerd worden wat zorgt voor een verbeterde batterijduur. (Daar worden wij natuurlijk allemaal blij van) De A11-chip is te vinden in de iPhone X, 8 én de 8 Plus.  

Gezichtsherkenning

Dit wordt ook wel Face ID genoemd. Deze Face ID moet de Touch ID doen vergeten. Hij wordt vooralsnog alleen in de iPhone X verwerkt maar zal in de toekomst vast in meerdere modellen worden gebruikt. Hij maakt een 3D-tekening van je gezicht op basis van tientallen punten en hiermee kun jij bijvoorbeeld de iPhone ontgrendelen. Wij zijn benieuwd naar de toepassingen voor  apps.

Lees ook: Hoe werkt de gezichtsherkenning op een iPhone?

Volledig nieuw design voor de iPhone X 

Het volledig nieuwe design komt op naam van de iPhone X. Met een volledig nieuw oled-scherm is de voorkant randloos gevuld met het scherm en zal ook de homeknop niet meer aanwezig zijn. De iPhone 8 en 8 Plus zullen vooralsnog het uiterlijk van de iPhone 7 en 7 Plus aanhouden. Hier kun je, op basis van de laatste geruchten, nog wel een homeknop vinden.

Tip: iPhone toestellen vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer