Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Dit artikel geeft je uitleg en informatie over de levertijd / leverdatum en de voorraad van iPhone X toestellen bij de verschillende aanbieders van deze toestellen, in Nederland. In tegenstelling tot de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus, blijkt de iPhone X op dit moment (04 november 2017) helaas toch moeilijk te krijgen te zijn. Je kunt hem wel al vooruit bestellen / kopen (en afrekenen), maar moet nog even geduld hebben voor de echte uitlevering / verzending van je iPhone X.

Aantal partijen waar je de iPhone X op dit moment kunt kopen

Op het moment dat we dit artikel schrijven zijn er 13 webwinkels die de iPhone X in hun assortiment hebben opgenomen, waar je het nieuwste iPhone model kunt kopen, zonder abonnement, als los toestel. Nog niet zo lang geleden waren er minder dan 10 aanbieders, het aantal aanbieders van iPhone X toestellen neemt dus nog steeds toe. Bekijk de losse iPhone X toestellen vergelijker voor alle aanbiedingen van losse iPhone X toestellen. Op dit moment zijn er 52 aanbiedingen voor de nieuwste iPhone (als los toestel). Dit klopt ook wel, want de iPhone X is verkrijgbaar in 4 varianten: de iPhone X 64GB Zilver, de iPhone X 256GB Zilver, de iPhone X 64GB Spacegrijs, en de iPhone X 256GB Spacegrijs.

In principe kun je op dit moment een abonnement met iPhone X afsluiten bij alle providers, maar ook bij de providers gelden er op dit moment helaas wachttijden voor de uitlevering van de iPhone X.

Tip: iPhone X abonnementen vergelijken

De meeste webwinkels kunnen nu (04 november 2017) nog niet echt leveren

Sinds vrijdag 03 november 2017 is de iPhone X echt te koop in Nederland en België, maar de meeste webwinkels hebben ‘em helaas nog niet op voorraad. Deze webwinkels hebben uiteraard wel een (grote) partij iPhone X toestellen besteld bij Apple, maar kregen te weinig toestellen aangeleverd. Apple heeft dus duidelijk problemen om te voldoen aan de explosieve vraag naar het nieuwste iPhone model.

Vandaag (04 november) geeft de website van Art & Craft bijvoorbeeld aan dat de iPhone X binnenkort beschikbaar is, geeft YourMacStore aan dat de levertijd onbekend is, en geven Mobiel.nl en GSMWijzer.nl aan dat de iPhone X in bestelling is. Op websites van bekendere aanbieders, zoals de website van de MediaMarkt, valt vandaag te lezen dat de iPhone X ‘binnenkort leverbaar’ is, je kunt je daar inschrijven voor een mailinglist; je ontvangt een e-mail als het toestel echt te leveren is.

Geloof het of niet, maar Wehkamp noteert een levertijd van meer dan 5 weken (!), terwijl BCC het over 5-10 werkdagen heeft. Wehkamp verwacht je iPhone X toestel dus niet met de Sint, maar helaas eerder onder de kerstboom;-) Opvallend is dat aanbieders zo verschillend berichten over de te verwachte levertijd / leverdatum. Dit valt ook te lezen op een blog die Amac heeft geopend, speciaal over de Apple iPhone X levertijd. Uit deze blog blijkt overigens dat er wel al klanten zijn die de iPhone X in ontvangst hebben mogen nemen, maar dat dit een select gezelschap is, namelijk de mensen die de iPhone X als eerste vooruit hebben besteld.

Ook providers, zoals T-Mobile, Vodafone, KPN en Tele2 geven netjes aan dat je wel een abonnement kunt sluiten met een iPhone X, maar dat de werkelijke levertijd van je toestel bijvoorbeeld 4-6 weken kan zijn (T-Mobile), 3+ weken (Tele2), of 1-8 weken (Vodafone). Vodafone geeft ook per toestelvariant nog eens aan hoe lang de levering op zich zou laten wachten, zodat je de exacte datum kunt berekenen waarop je je iPhone 10 toestel in huis hebt, en kunt gebruiken met je nieuwe of verlengde abonnement.

Toch maar bestellen waarschijnlijk de slimste zet, om de iPhone X zo snel mogelijk in je bezit te hebben

Veel aanbieders lijken de iPhone X uit te leveren op basis van de volgorde van binnenkomst van de pre-orders. De mensen die als eerste hebben besteld, die hebben hun toestel ook als eerste in huis. Was jij een van de eersten met vooruit bestellen, dan heb je dus een slimme zet gedaan! Hoewel het op dit moment (04 november 2017) dus erg lastig lijkt om een iPhone X te kopen en meteen in ontvangst te nemen, is de snelste manier om hem te krijgen, toch om hem nu nog te bestellen, bij de aanbieder van jouw keuze. We raden je wel aan om de informatie op de website van de aanbieder goed door te nemen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Losse iPhone X toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer