Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vandaag (27 oktober 2017) is het zo ver! De iPhone X is nu eindelijk officieel te bestellen en dit zowel als los toestel als met abonnement! Nadat T-Mobile vorige maand al flink had uitgepakt met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, is de iPhone X nu ook te bestellen bij T-Mobile, in combinatie met een abonnement. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en het bestellen van de iPhone X…? Lees dan snel verder…

De iPhone X; helderheid rondom het ‘pre-orderen’, bestellen en de levering

Vanaf vandaag - vrijdag 27 oktober 2017 - kun je de iPhone X al bestellen, en is de zogenaamde ‘pre-order fase’ gestart voor dit toestel. Om je iPhone X te bestellen (met abonnement of zonder abonnement) hoef je dus niet te wachten tot vrijdag 03 november 2017, de datum waarop de iPhone X daadwerkelijk verkrijgbaar is (op deze datum kan het iPhone X toestel dus echt wordt uitgeleverd). Op dit moment kun je de iPhone X (die ook wel de iPhone 10 wordt genoemd) al vooruit bestellen, om ervoor te zorgen dat jij de (aller)eerste bent in je omgeving die de nieuwste iPhone X in huis heeft! Bij T-Mobile (misschien wel de meest bekende provider van Nederland) zit je hiervoor goed.

Zodra je bij T-Mobile de iPhone X bestelt (met abonnement), heb je hem dan al vanaf 03 november in je bezit. Zodra je iPhone X op voorraad komt, wordt hij namelijk gelijk toegezonden aan je. Naar de winkel gaan is dus niet meer nodig! Bovendien profiteer je bij T-Mobile van hele scherpe en lage prijzen, zowel voor de 1 jarige als voor 2 jarige abonnementen met iPhone X toestel, en zowel voor verlengingen als voor nieuwe abonnementen (dus als je van een andere provider overstapt naar T-Mobile).

Bestel de iPhone X met abonnement bij T-Mobile!

Bestel de iPhone X zonder abonnement (als los toestel)

iPhone X, keuze uit twee gewilde kleuren!

De iPhone X is te krijgen in twee kleuren, te weten zilver en spacegrijs/zwart. Apple heeft hiermee duidelijk ingezet op twee kleuren die al veel langer worden gebruikt voor iPhone toestellen, die bovendien heel populair zijn. De iPhone 8 en 8 Plus, die sinds vorige maand te koop zijn, kun je ook nog krijgen in de kleur goud. Waarom Apple voor de iPhone X heeft afgezien van de kleur goud is niet bekend. Hoe dan ook behoren deze drie kleuren tot de top vijf van meeste gewilde iPhone kleuren.

De opslagcapaciteit van de iPhone X

Apple koos voor het vlaggenschip toestel van 2017 voor twee opslagcapaciteiten; 64GB en 256GB. Hiermee wordt recht gedaan aan de wensen van veel gebruikers van deze tijd, die meer en meer opslagmogelijkheid wensen vanwege groeiende hoeveelheden aan geïnstalleerde apps, en gemaakte foto’s en video’s. De eerste iPhones die Apple op de markt bracht, die hadden nog maar een opslagcapaciteit van 8GB en 16GB. Het tijdperk waarin iPhones nog maar zo weinig opslagcapaciteit hadden lijkt inmiddels dus wel heel ver achter ons te liggen! Voor de iPhones die in september 2018 zullen komen, verwachten wij een opslagcapaciteit van 128GB en/of 256GB, en/of 512GB. Maar voor nu heeft de iPhone X met 64GB of 256GB je meer dan genoeg te bieden;-)

Bestel de iPhone X met abonnement bij T-Mobile!

Bestel de iPhone X zonder abonnement (als los toestel)

iPhone X en de verschillen met de iPhone 8

Het zal je –als je onze nieuwsberichten de laatste tijd een beetje hebt bijgehouden- vermoedelijk wel duidelijk zijn dat de iPhone X het absolute toptoestel van 2017 is, dit boven de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. In het onverhoopte geval dat je toch nog niet alles op een rijtje hebt voor wat betreft de onderlinge verschillen tussen de 3 iPhones van 2017, willen we je aanraden om het volgende artikel nog even na te lezen.

De verschillen tussen de iPhone 8 en de iPhone X

Of, lees ook: iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu bij T-Mobile te bestellen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor dit nieuwsartikel hebben we onder meer gebruik gemaakt van de website van T-Mobile.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer