Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het nieuwste vlaggenschip model van Apple, de iPhone X, ligt vanaf deze ochtend (vrijdagochtend 03 november 2017) echt in de winkel. Voor de Apple Store in Amsterdam stonden tientallen mensen te wachten om als eerste hun iPhone X in ontvangst te nemen. Schijnbaar waren zij niet op de hoogte van deze website, en dat ze hem gewoon online konden bestellen...

Sinds 27 oktober (en bij sommige aanbieders zelfs al eerder) kon je de iPhone X namelijk al pre-orderen via deze website, zowel met abonnement als zonder abonnement. Hieronder zie je een overzicht van de meest populaire aanbieders van losse iPhone X toestellen hier op iPhone.nl, en hun actuele prijzen voor een iPhone X 64GB en een iPhone X 256GB.

Tip: Alle iPhone abonnementen vergelijken

Klik op de prijs om hem direct te bestellen. Wachtrijen zijn er online niet;-), dus mocht je een hekel hebben aan die lange wachtrijen, ga dan vooral niet naar de winkel of Apple Store, maar bestel je iPhone X gewoon online... Ook goed om te melden, eigenlijk alle aanbieders bieden de iPhone X in twee kleuren aan, zilver en spacegrijs. Op de website van de aanbieder kun je de kleur kiezen die jij het mooiste vindt!

Aanbieder64 GB256 GB
mediamarkt€ 899.00€ 1049.00
wehkamp€ 1029.00€ 1199.00
mobiel€ 858.00€ 1027.00
belsimpel€ 853.00€ 1022.00
paradigit€ 889.00
informatique€ 922.00€ 1093.00

Bekijk je de prijzen van de iPhone X bij de verschillende aanbieders liever via onze vergelijker voor iPhone X toestellen, of wil je de iPhone X vergelijken met andere iPhone modellen? Dat kan natuurlijk ook! Is een losse iPhone X niet jouw keuze? ... en wil je de iPhone X juist kopen in combinatie met een abonnement (waardoor je de niet onaanzienlijke eenmalige kosten voor je iPhone X in 12 of 24 maanden kunt betalen), ga dan naar de iPhone X abonnementen pagina op iPhone.nl.

Nieuwe (betere) menu indeling voor abonnementen en losse toestellen op iPhone.nl!

Zoals je wellicht was opgevallen -als je onze website vaker bezoekt- hebben we vorige week de menustructuren op iPhone.nl verbeterd. Je kunt bij 'Abonnementen vergelijken' nu meteen (in het hoofdmenu) al kiezen voor welk iPhone model je abonnementen wil vergelijken, of voor welke provider je abonnementen wil vergelijken. Bij 'Losse toestellen vergelijken' in het hoofdmenu kun je ook meteen kiezen voor welk iPhone model je prijzen wil vergelijken, zowel voor nieuwe iPhones als voor refurbished iPhones. Wij verwachten dat deze aanpassingen zullen leiden tot meer gebruiksgemak.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.