Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone X Plus – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het Apple iPhone X Plus gedeelte van onze website. Eind 2017 verschenen de eerste geruchten over de opvolger(s) van de iPhone X. De Plus-variant van de X zou hierbij een goede kandidaat kunnen zijn, maar ook de iPhone 11 en de iPhone 2018 worden genoemd als potentiele kandidaten.

iPhone met grootste OLED scherm ooit in de maak…?

Mocht het waar zijn dat er een iPhone X Plus in de lift zit (grote kans) dan kan dit wel eens de Apple smartphone worden met het grootste scherm tot nu toe. De gewone X noteert 5,8 inch voor de beelddiagonaal, daar waar de 8 en de 8 Plus respectievelijk 4,7 en 5,5 inch noteren. De X Plus zou worden uitgerust met een 6,5 inch beeldscherm, en dus een 0,7 inch grotere schermdiagonaal krijgen dan de gewone iPhone X, oftewel bijna 1,8 centimeter. Dit zou gerealiseerd worden door een ‘randloos design’, waarbij de hele voorkant uit scherm zou bestaan, met enkel een inkeping voor de camera aan de voorzijde. Dit komt overeen met de opzet van de gewone iPhone X; de eerste randloze Apple smartphone ooit.

Opmerking: de tekst over deze smartphone gaat verder onder de vergelijker

De prijs van de X Plus

Op dit moment zijn er al iPhone liefhebbers die willen weten wat de prijs zal worden van de X Plus. Waarschijnlijk kunnen we ons borst natmaken, want de gewone X was destijds duurste smartphone ooit die op de markt werd gebracht. De introductieprijzen waren in oktober 2017 1.159 euro en 1.329 euro, voor resp. de 64GB versie en de 256GB versie. Kijkend naar de prijsverschillen tussen de 8 en de 8 Plus (110 euro voor beide varianten) zou het goed kunnen dat de iPhone X Plus voor een prijs van 1.269 euro wordt aangeboden (64GB versie) en de 256GB variant voor 1.439 euro te koop komt. In dat geval zal Apple nieuwe prijsrecords breken! De vraag is dan natuurlijk wel wie er nog bereid is om zo’n hoog bedrag neer te leggen voor een nieuw toestel, en zelfs als deze wordt gefinancierd (via een toestelbundel) dan staat daar evengoed nog een aardig maandbedrag tegenover.

iPhone X Plus verschijnt mogelijk in september 2018

Ben je geïnteresseerd in dit nieuwe smartphone model van Apple, kijk dan regelmatig op deze pagina. Wij denken dat de kans groot is dat de Apple iPhone X Plus in september 2018 verschijnt. Mocht hier meer zekerheid over komen, door nieuwe geruchten, of gelekte informatie van analisten die dicht op het ‘Apple vuur’ zitten, dan lees je dat natuurlijk hier, of op het iPhone X Plus nieuwsgedeelte.

Geen zin om te wachten op de nieuwe Apple smartphones?

Heb je nu een nieuwe smartphone nodig, en heb je geen zin om te wachten op de komst van nieuwe modellen, opteer dan vandaag nog voor een van de andere iPhones. Er is keuze genoeg! Via de onderstaande links kun je alle losse toestellen vergelijken, of alle abonnementen met een nieuwe iPhone erbij.

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken