Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone X is al niet het goedkoopste toestel, de Russische giftshop Caviar doet hier nog een schepje bovenop. Ter ere van de verkiezingsoverwinning van de Russische president Putin heeft Caviar de iPhone X Putin Golden Age gelanceerd. Een smartphone met een achterkant van 24 karaat goud; hoe exclusief wil je het hebben?

Het Russische Caviar staat bekend om de exclusieve royal gifts. De Caviar iPhone X, versierd met prachtige gouden elementen, was al langer verkrijgbaar. Het bedrijf heeft hier nu de gelimiteerde iPhone X Putin Golden Age aan toegevoegd. Hier zijn slechts 76 exemplaren van uitgebracht.

Tip: iPhone X toestellen op prijs vergelijken

Majestueus ontwerp

De iPhone X met gouden achterkant heeft een majestueus ontwerp met het portret van president Putin. Daarnaast is het nationale embleem, tweekoppige adelaar en het Kremlin in reliëfpatroon zichtbaar. Ook een citaat van de president is op de achterkant verwerkt. Het is allemaal goud wat blinkt, de speciale iPhone X wordt dan ook geleverd inclusief certificaat van echtheid.

Gouden iPhone X putin editie

Verkrijgbaar vanaf €3800

De gewone iPhone X kost tussen de €1160 en €1330. Wil je de gelimiteerde Putin Golden Age met 24 karaats gouden achterkant, dan betaal je al snel €3800. Je krijgt hiervoor een toestel met 64 gigabyte opslaggeheugen. Wil je liever de iPhone X met 256 gigabyte dan betaal je hier ruim €4000 voor. Je hebt dan wel een toestel waar bijna niemand anders mee rondloopt. Of het ook verstandig is om je hiermee in het openbaar te begeven, dat laten we even in het midden.

iPhone X putin editie goud

Overige echt gouden iPhones

Geen behoefte aan een iPhone X met de afbeelding van president Putin? Caviar produceert nog veel meer iPhones met afbeeldingen van leiders van de dierenriem, symbool van geloof of liefde. Je kunt het zo gek niet bedenken of Caviar maakt het. Uiteraard allemaal in 24-karaats gouden uitvoering. Ook een los iPhone 8 toestel en een losse iPhone 8 Plus zijn hier verkrijgbaar. De bijzondere smartphones zijn te koop vanaf €3302. Het duurste toestel dat we bij Caviar gespot hebben heeft een prijs van €4121. Het gaat hier om de iPhone X La Passion, prachtig versierd met witgoud en edelstenen. Begin maar alvast te sparen.

Vergelijk zelf: abonnementen met iPhone X toestel

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer