Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone X (10) is vanaf nu te reserveren in Nederland. Bekijk hier de laagste prijzen en wees er snel bij want op = op. Vergelijk hier de iPhone X met of zonder abonnement en zie in één overzicht bij welke aanbieder deze het goedkoopste is.

Direct iPhone X prijzen vergelijken? Bekijk hier de laagste iPhone X losse toestel prijzen en/of een iPhone X met abonnement in onze handige vergelijkers. 

iPhone X reserveren in Nederland

Het is dan eindelijk zover. De iPhone X is officieel verkrijgbaar in Nederland. Na het Apple event in september wordt het lange wachten dan eindelijk beloond. Dit omdat Nederland sinds dit jaar in de eerste groep met landen zit die de iPhone X kunnen bestellen. 

Als je de iPhone X snel nog besteld heb je hem op 3 november al. Dit is de officieele datum waarop de jubileum iPhone in de winkels ligt. De prijzen schommelen op dit moment tussen de 1157 en 1330 euro. Hierbij kun je kiezen de iPhone X in de kleur zwart of grijs en met een opslagruimte van 64GB of 256GB.

Ben je er al uit? Bekijk en bestel dan nu al bij onderstaande partijen jouw iPhone X. Het voordeel van deze providers en webshops is dat ze de iPhone X in eigen voorraad hebben waardoor het uitleveren soepel verloopt. Daarnaast kun je bij de meeste kiezen tussen een iPhone X zonder of met abonnement.

Webshops en providers

  • Pre-order de iPhone X bij KPN
  • Pre-order de iPhone X bij T-Mobile
  • Pre-order de iPhone X bij Tele2
  • Pre-order de iPhone X bij Mobiel.nl
  • Pre-order de iPhone X bij GSMwijzer

Waarom zou je een iPhone X kopen?

Een goede vraag (!) die wij de laatste maanden vaak hebben mogen beantwoorden. Als je het aan Apple vraagt dan is dit de iPhone van de toekomst. Het is eigenlijk voor het eerst sinds de iPhone 6 dat de iPhone een compleet nieuw design heeft gekregen. Naast het nieuwe Super Retina scherm en de glazen behuizing is ook de binnenkant volledig op de schop gegaan ten opzichte van de iPhone 7 (Plus). De iPhone X is voorzien van gezichtsherkenning wat de oude Touch ID moet doen vergeten, aldus Apple. 

iPhone X los reserveren zonder abonnement

De iPhone X is zowel als los toestel als met abonnement te koop. De 256GB iPhone X is logischerwijs een stukje prijziger als de 64GB variant. Check alle prijzen in onze losse iPhone X vergelijker.

iPhone X pre-order met abonnement

Wil je liever niet in een keer zoveel geld kwijt zijn aan een los toestel en vind je het prettig om hem maandelijks af te betalen dan is dit een uitstekende optie. In onze eigen iPhone X vergelijker kun je een oogopslag zien waar en bij welke provider/webshop jouw nieuwe iPhone X het goedkoopste is. Gebruik handig te filteropties om te filteren op basis van aanschafprijs, aantal MB, aantal belminuten en SMS'jes. 

iPhone X 64GB

iPhone X 256GB

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.