Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft op 12 september officieel de iPhone Xs en de iPhone Xs Max gepresenteerd. De opvolger van de iPhone X is een krachtige telefoon met een elegante uitstraling. Lees hier alles wat jij moet weten over deze twee nieuwe iPhone modellen.

iPhone XS Max en iPhone XS gepresenteerd

Tijdens het Apple event van 12 september heeft Apple CEO Tim Cook drie nieuwe iPhones gepresenteerd. De iPhone Xs, iPhone Xs Max en de iPhone Xr. De eerste twee genoemde modellen zijn de opvolgers van de iPhone X (10) en dat liet Apple weten ook.

De nieuwe iPhone XS of XS Max direct nog bestellen:

Losse toestellen vergelijken: iPhone XS toestellen / iPhone XS Max toestellen

Abonnementen vergelijken: iPhone XS met abonnement / iPhone XS Max abonnementen

Design

Als het gaat om de uistraling van de Xs en Xs Max kunnen we diverse dingen zeggen. Uiteraard zijn de tot in de puntjes afgewerkt maar ze zijn haast niet te onderscheiden van hun voorgangers. Met een randloze inkeping voor de Face ID-gezichtsherkenning en de dubbele camera (12 MP) op de glazen achterkant hebben deze nieuwe modellen de welbekende Apple uitstraling.

De iPhone Xs en Xs Max zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. De gouden kleur zal naar verwachting het meest verkochte model worden.

iPhone Xs en Xs Max

Betere hardware & accuduur

Een van de verbeterpunten van de Xs (Max) ten opzichte van vorige toestellen is de hardware. De nieuwe A12 Bionic chip is de kern van het toestel en levert betere prestaties dan ooit. Met deze nieuwe chip levert de Xs zowel meer prestaties én tegelijkertijd minder stroom. Twee vliegen in een klap. De Xs accuduur is verbeterd met 30 minuten t.o.v. de iPhone X en de batterij van de Xs Max gaat zelfs 1,5u langer mee. Fijne verbetering!

Face ID en camera verbeterd (Smart HDR)

Beide Xs modellen zijn voorzien van Face ID-gezichtsherkenning sensoren. Deze draait op een verbeterde versie van de secure enclave-chip en nieuwe algoritmes die ervoor zorgen dat je gezicht eerder herkend wordt en het toestel ook eerder ontgrendelt. De werking (en notch in het scherm) blijft hetzelfde als in de iPhone X.

De camera gaat er ieder jaar weer op vooruit. Dit keer is er Smart HDR techniek toegepast om mooiere foto's te kunnen schieten met bijvoorbeeld tegenlicht. Hiermee hoef je je geen zorgen meer te maken mocht je een object fotograferen die tegen de zon in staat. 

Een compleet nieuw stukje techniek is dual sim. Hiermee, zoals het woord als zegt, kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken. Een eSim en een fysieke simkaart, zoals we deze kennen. In Nederland gebruiken we overigens nog amper eSimkaarten dus heeft deze optie voor ons vooralsnog niet zoveel toegevoegde waarde.

iPhone XS prijs en releasedatum

De iPhone Xs en iPhone Xs Max is vanaf 14 september te pre-orderen en de eerste exemplaren zullen op de mat vallen vanaf 21 september 2018. De Xs is in Nederland vanaf ongeveer 1.159 euro verkrijgbaar en de iPhone Xs Max vanaf 1.259 euro. Hoe meer opslagruimte, hoe meer geld je moet investeren. De Xs Max 512GB is dit jaar het meest prijzige model, de introductieprijs hiervoor ligt rond de 1.600 euro (afhankelijk van de aanbieder ervan).

Verwachte iPhone Xs prijzen in Nederland

  • iPhone Xs 64GB › 1.159 euro
  • iPhone Xs 256GB › 1.329 euro
  • iPhone Xs 512GB › 1.499 euro

Vergelijk of bestel nu:

iPhone XS toestellen

iPhone XS met abonnement

Verwachte iPhone Xs Max prijzen in Nederland

  • iPhone Xs Max 64GB › 1.259 euro
  • iPhone Xs Max 256GB › 1.429 euro
  • iPhone Xs Max 512GB › 1.599 euro

Vergelijk of bestel nu:

iPhone XS Max toestellen

iPhone XS Max abonnementen

iPhone XS en XS Max hoesjes verkrijgbaar

Goed nieuws is ook dat er beschermhoesjes zijn te krijgen voor de nieuwste iPhone Xs en Xs Max! We gebruiken onze smartphone tegenwoordig voor alles. Waar we ook heen gaan, onze telefoon gaat met ons mee! Logisch dus dat je gloednieuwe iPhone onmisbaar is en je hier het liefst zo lang mogelijk van blijft genieten. Je nieuwe iPhone Xs of Xs Max goed beschermen...? Dit kun je eenvoudig realiseren dankzij het gebruik van een iPhone Xs hoesje of een iPhone Xs Max hoesje! Hiermee is jouw smartphone voorzien van optimale bescherming en een modieuze look! Wil je het gebruikscomfort van jouw iPhone vergroten? Kijk dan ook eens naar andere telefoon accessoires zoals een paar oordopjes, een powerbank of een autohouder.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer