Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone XS Max uit 2018 is een populaire Apple smartphone. Koop je deze als los toestel, dan zie je veel verschillende prijzen. Weet jij wat een redelijke prijs is? We vergeleken verschillende aanbieders met elkaar. Ontdek de beste aanbiedingen en haal hier je voordeel uit.

De XS Max in het kort

Sinds september is dit toestel 2018 verkrijgbaar. Een moderne smartphone met een scherm van 6,5 inch. Het super amoled beeldscherm heeft een zeer heldere en kleurrijke weergave. Met een krachtige Apple A12 Bionic chipset en 4GB RAM-geheugen is dit een snelle werker. Deze smartphone is voorzien van het nieuwste besturingssysteem (iOS 12). Verder is deze iPhone uitgerust met een dubbele 12mp camera met 2x optische zoomlens en een 7mp selfiecamera. De stereo luidsprekers, draadloos en snel opladen zijn extra toevoegingen. Met een 3G gesprekstijd tot 25 uur kun je lang met de accu voor uit.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone XS Max: kleuren waarin dit toestel verkrijgbaar

De kleuren van dit toestel komen overeen met de iPhone X of de iPhone 8. Je kunt kiezen uit spacegrijs, zilver en goud. Ben je niet zo fan van deze kleuren en ga je voor de beste bescherming van je toestel? Kies dan een smartphonehoesje in een vrolijke kleur uit. Zo past deze smartphone helemaal bij jou.

Wat kost de iPhone XS Max los toestel?

Veel providers bieden deze smartphone in combinatie met een mobiel abonnement aan. Heb je hier geen behoefte aan en wil je de iPhone als los toestel kopen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn toch wel wat onderlinge prijsverschillen. Bij de een betaal je €1189, terwijl je bij de ander tot wel €1679 moet betalen. Hoe ontstaan deze grote prijsverschillen? Dit heeft allereerst te maken met het interne geheugen. Bij deze iPhone kies je uit een intern geheugen van 64, 256 of 512 GB. Dit verklaart gelijk waarom het ene toestel goedkoper is dan de ander.

Wat is een redelijke prijs? Het losse toestel heeft een prijs die tussen de €1198 (64GB) en €1525 (512GB) ligt. Sommige aanbieders zijn wat duurder. Je betaalt dan voornamelijk voor de service. Let bij aanschaf in ieder geval goed op de volgende punten:

  • De grootte van het interne geheugen
  • Beschikbare kleuren
  • De levertijd
  • Garantie op het toestel
  • Omruilservice
  • Eventuele verzekering van het toestel

De goedkoopste versie van 64GB vind je onder andere bij Belsimpel, Coolblue en MediaMarkt (vergelijk deze bij ons). Zoek je een toestel met een opslagruimte van 256 GB dan ben je het goedkoopst uit bij Phoneshop, 2call.nl en Belsimpel. Voor de goedkoopste XS Max met 512gb moet je naar Belsimpel, Mobiel.nl en GSMwijzer.

Let op: Dit zijn de beste deals in december 2018. Aanbiedingen kunnen altijd veranderen. Maak daarom zelf een goede vergelijking.

Tip: het geheugen uitbreiden

Misschien kies je voor de XS Max met 64GB opslagruimte. Je denkt dit uit te kunnen breiden middels een micro sd-kaart. Helaas is dit bij deze smartphone niet mogelijk. Hierdoor ben je gebonden aan het interne geheugen. Houd hier rekening mee bij het bestellen van een los toestel of in combinatie met een abonnement.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer