Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone XS Plus – prijs en informatie, smartphone overzicht

De iPhone Xs en de iPhone XS Max zijn de nieuwste iPhones van 2018 geworden! De Xs Max is hierbij de Plus variant van de gewone Xs. Dit jaar heet de Plus variant van de nieuwe iPhones dus niet 'Plus', maar 'Max'. De Xs Max is het groter broertje van de gewone Xs, en heeft dan ook betere toestel specificaties. Verder is er nog een goedkopere derde Apple smartphone gepresenteerd, de iPhone XR, die pas vanaf oktober is te bestellen.

Zowel de iPhone XS kopen als de iPhone XS Max kopen is sinds 13 september 2018 al mogelijk via onze website! Op deze pagina geven we nu uitgebreide informatie over de nieuwe iPhone XS Max, o.a. over de opslagcapaciteiten, de prijzen (niet onbelangrijk), specificaties, de kleuren waarin dit toestel beschikbaar is, de schermgrootte, het design, de camera's van dit toestel, info over de datums van de start van het pre-orderen en de reguliere start van de verkoop, en meer!

Opmerking: de tekst over de nieuwste iPhone Xs Max smartphone gaat verder onder de vergelijker

De prijs van de iPhone XS Plus variant

De Plus variant van deze Apple XS smartphone is behoorlijk geprijsd... De introductieprijzen van de gewone iPhone X waren in oktober 2017 1.159 euro en 1.329 euro, voor resp. de 64GB versie en de 256GB versie. Echter voor de XS Max betaal je 1.259 euro (voor het basismodel met 64 GB). De variant met 256GB kost 1.429 euro en voor het topmodel met maar liefst 512GB leg je 1.659 euro neer. Daarmee is de laatst genoemde variant van de plus variant van de XS de allerduurste smartphone ooit! Niet alleen van Apple, maar ook algemeen genomen. De minst goedkope smartphones van andere telefoonmerken zoals Samsung, Huawei en Sony komen namelijk niet of zelden boven de 1.000 euro uit. Ook opvallend is dat de Xs en Xs Max nog een stuk duurder zijn dan het topmodel van vorig jaar (de gewone X). Daarmee beweegt Apple zich steeds meer richting een niche, en lijkt het bedrijf zich te willen focussen op de top van de markt en mensen met een ruimere portemonnee.

Liever een goedkopere iPhone aanschaffen? In dat geval zou je de iPhone XR kunnen kopen, deze is vanaf oktober 2018 beschikbaar en heeft een prijs die overeenkomt met de prijs van de iPhone 8 en de prijs van de topmodellen van andere smartphone merken.

Geen nieuwe Apple smartphone, maar een andere nieuwe telefoon kopen?

Mochten de XR, XS en XS Max van 2018 niets voor jou zijn, dan kun je altijd nog gaan voor de Apple smartphones uit eerdere jaren. De iPhone 8, 8 Plus en X (van 2017) en de losse iPhone 7 en 7 Plus zijn goede alternatieven die niet onder hoeven te doen voor de smartphones van dit jaar, en waar je bovendien jaren gebruiksplezier van kunt hebben. Een groot voordeel is dat deze telefoons een stuk goedkoper zijn, en dat deze bovendien (snel) in prijs dalen, nu de 2018 modellen op de markt zijn gekomen.

Via onderstaande links je alle soorten iPhones (op prijs) vergelijken, zowel met abonnement als zonder.

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken

- Alle iPhone toestellen vergelijken