Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone XS pre-order fase is (zo goed als) gestart en dat is goed nieuws voor liefhebbers van Apple iPhone smartphones. Op woensdagavond 12 september 2018 was namelijk het Apple Event, een event waar ieder jaar alle nieuwe producten van dit tech bedrijf worden gepresenteerd aan het grote publiek. De nieuwste iPhones zijn de iPhone Xs, de Xs Max en de budget versie, de 'iPhone Xr'. Gebruikelijk is dat de iPhones na presentatie eerst zijn te ‘pre-orderen’ voordat de iPhones echt te koop komen en leverbaar zijn. De pre-order fase voor de nieuwe iPhones is nu dus van start gegaan, bij de eerste webwinkels kun je (vanaf 13 september) de nieuwe iPhones Xs en Xs Max al vooruit bestellen! Zodra je gloednieuwe XS (Max) toestel op voorraad komt en leverbaar is, wordt deze gelijk toegezonden. Bestel je nieuwe iPhone nu alvast vooruit, en wees de eerste in jouw omgeving met een gloednieuwe 2018-iPhone!

De iPhone XS pre-order; alle info en mogelijkheden op een rij...

Sla meteen je slag en bestel de nieuwste iPhones nu alvast vooruit. Goed is natuurlijk wel om eerst te bedenken welke nieuwe iPhone je wil hebben;-)… Hieronder geven we wat beknopte informatie over de nieuwe Apple smartphones. Bovendien vind je hier de links naar de vergelijkers voor iPhone XS en XS Max toestellen, met abonnement en zonder abonnement (als los toestel).

De belangrijkste specificaties van de nieuwe iPhone XS:

De beschikbare kleuren: zilver, spacegrijs en goud

Geheugencapaciteit: 64GB, 256GB of 512GB

RAM geheugen: 4GB

Schermgrootte: 5,8 inch (voorkant vullend)

Face ID: Ja

Draadloos opladen: Ja

Dual Sim: ja

De officiële verkoopprijs: vanaf € 1.159,- voor de 64GB variant

 

Vergelijk via deze links de prijzen voor de XS bij verschillende aanbieders.

iPhone XS (met abonnement) – alvast vooruit bestellen

Los iPhone XS toestel – alvast vooruit bestellen

Wil je eerst meer informatie lezen over de nieuwe iPhone XS dan kan dat natuurlijk ook.

 

Specificaties van de iPhone XS Max:

De beschikbare kleuren: zilver, spacegrijs en goud

Geheugencapaciteit: 64GB, 256GB of 512GB

RAM geheugen: 4GB

Schermgrootte: 6,5 inch (voorkant vullend)

Face ID: Ja

Draadloos opladen: Ja

Dual Sim: Ja

De officiële verkoopprijs: vanaf € 1.259,- voor de 64GB variant

 

iPhone XS Max (met abonnement) – alvast vooruit bestellen

Los iPhone XS Max toestel – alvast vooruit bestellen

Alle info en uitleg over de iPhone XS Max.

De iPhone XR pre-order – informatie

Lijkt de nieuwe iPhone XR je wel wat? Dit toestel heeft iets minder goede specificaties dan de XS en de plus versie daarvan. Echter is het nog steeds een heel goed toestel, met uitstekende features. Dit toestel is het zogenaamde budget model van dit jaar, en is eveneens aangekondigd op 12 september, tijdens het Apple Event. De prijs ligt echt een stuk lager dan de prijs van de XS, en een heel stuk lager dan de prijs van de Plus versie van de XS, de XS Max.

De eigenschappen van deze nieuwe smartphone (in het kort):

De beschikbare kleuren: rood, blauw, wit, zwart, geel en roze

Geheugencapaciteit: 64GB, 128GB of 256GB

RAM geheugen: 3GB

Schermgrootte: 6,1 inch

Face ID: Ja

Draadloos opladen: Ja

Dual Sim: ja

De officiële verkoopprijs: vanaf € 819,- (voor de 64GB variant)

 

De Xr komt pas in oktober 2018 in de pre-order fase. Voor het aankopen van dit type smartphone moet je dus nog even geduld hebben. Links naar de iPhone XR toestel en abonnementen vergelijkers;

iPhone XR kopen met abonnement – alvast vooruit bestellen

iPhone XR toestel los kopen – alvast vooruit bestellen

Wanneer gaat de echte verkoop van start?

De start van de echte verkoop zou je kunnen zien als het moment waarop aanbieders (providers, webwinkels en gewone winkels) de nieuwe iPhones ook daadwerkelijk kunnen leveren en in voorraad hebben. Dit is vanaf vrijdag 21 september het geval. De pre-order fase eindigt dan dus ook. Vermoedelijk zullen er direct nog aanbieders zijn die met hun prijs onder de Apple introductieprijs gaan zitten, en wel voor alle drie de nieuwe toestellen. De strijd om de laagste prijs en de meeste kopers zal dan ook gelijk nog losbarsten.

Wil je je toestel als allereerste in huis hebben? Wacht dan niet tot de reguliere verkoop start, maar koop je toestel alvast in de pre-order fase. Jouw order ligt dan bovenop de stapel! Kijk daarvoor (via de links hierboven in dit artikel) in onze prijs vergelijkers. Je ziet dan welke aanbieder de XS, XS Max en XR het goedkoopste aanbiedt, als los toestel, of juist met abonnement.

De nieuwe Apple smartphones met alle andere eerdere iPhones op prijs vergelijken? Bekijk dan de algemene vergelijkers via de onderstaande links.

Alle beschikbare iPhone modellen met abonnement vergelijken

Alle soorten losse iPhone toestellen vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.