Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Yes! De vakantie staat bijna voor de deur! Voor veel jongeren de tijd om beetje extra geld te verdienen met een vakantiebaantje.  Veel jongeren gaan aan de slag als vakkenvuller, maar twee Amerikaanse jongeren pakken het anders aan.

24.000 dollar per maand verdienen, wie wil dat nou niet? Een groepje jongeren uit Amerika krijgt het voor elkaar om iedere maand dat mooie bedrag bij elkaar te werken. Dit doen ze door het repareren van kapotte iPhones.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook: Apple support-app: makkelijk en snel een afspraak maken

In The Wall Street Journal is te lezen hoe de 16-jarige Grayson Shadow 24.000 dollar verdiende. Door dag in dag uit iPhones te repareren , wist Grayson zijn vakantiedagen te vullen.  Al sinds zijn twaalfde repareert Grayson Shadow telefoons. Na een tijdje wilde hij het wat groter aanpakken en ging hij in een kraampje voor de plaatselijke ijssalon aan de slag. Bij drukte repareert de scholier soms maar liefst negen iPhones per dag. Van gebroken schermen tot defect microfoons, onder de handen van Grayson komt alles weer goed. De tarieven liegen er niet om: het repareren van een iPhone 7 Plus scherm levert hem al 190 dollar op.

Lees ook: Zelf je iPhone repareren

De 16-jarige scholier is zeker niet de enige. Ook de 18-jarige Joseph Kokenge verdient er een aardig extraatje mee. Na het stoppen met zijn eerdere bijbaantje focust Joseph zich nu volledig op het repareren van iPhones. Vanuit een plaatselijk koffiezaakje gaat Kokenge aan de slag. Al snel groeide zijn reputatie en nu stromen mensen vanuit de hele stad naar zijn werkplek.

De jonge techneuten zijn een uitkomst voor iPhone-bezitters met telefoon schades die buiten de garantietermijn vallen. Bij Apple kunnen namelijk de kosten, buiten de garantie om, flink oplopen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer