Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft redelijk onverwacht vandaag de nieuwe iPod Touch aangekondigd. Deze nieuwe iPod heeft grotere opslagcapaciteit en is daarnaast een stuk sneller dan zijn voorganger. Aan de buitenkant is niet heel veel gewijzigd, maar intern is de nieuwe iPod Touch dus weer helemaal up-to-date!

De nieuwe iPod is uitgerust met een A10 Fusion-chip. Deze chip is ook te vinden in de iPad 2018 en de iPhone 7. Dus heel nieuw is deze chip niet te noemen. De iPod is verkrijgbaar in zes kleuren: wit, goud, roze, rood, blauw en spacegrijs. Het apparaat is verkrijgbaar met drie verschillende opslagcapaciteiten voor al je muziek en andere media. De duurste versie is het 256GB model welke voor 449 euro beschikbaar is. Voor 128GB opslagruimte betaal je 339 euro. De goedkoopste versie is 229 euro waarvoor je dan 32GB opslagruimte krijgt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dit is dan meteen ook het goedkoopste apparaat wat te vinden is met iOS. Het scherm is een compact 4inch Retinascherm van 1136 bij 640 pixels. De behuizing is van aluminium en het apparaat heeft twee camera's. De front camera heeft 1,2 megapixel, de camera aan de achterkant is 8 megapixels.

De iPod heeft ook een traditionele hoofdtelefoon aansluiting (audio jack), waardoor dit voor alle iPod gebruikers een goede upgrade is!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer