Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nu de iPod Shuffle en Nano geen plekje in het assortiment hebben, maakt Apple weer wat ruimte voor de iPod Touch vrij. Door middel van een prijswijziging krijgt de iPod Touch een beter plaatsje in de etalage.

Door de prijswijziging van de iPod Touch krijg je nu tweemaal zoveel opslag voor dezelfde prijs. Voorheen kostte de 128GB iPod nog 449 euro, nu is de prijs gedaald naar 339 euro. De iPod Touch met 32GB geheugen is ook in prijs gedaald. Voor dit exemplaar betaal je nu 229 euro in plaats van 279 euro. De modellen met 16GB en 64GB hebben helaas het toneel moeten verlaten en zijn dus net als de Nano en Shuffle uit het assortiment gehaald.

Lees ook: De iPod Touch ‘Het vergeten kindje’

In 2015 onderging de iPod Touch haar laatste update en werd uitgerust met nieuwe kleuren. Op dit moment is de iPod Touch nog verkrijgbaar in het spacegrijs, zilver, goud, blauw en roze. Daarbij is het ook nog mogelijk de RED-edition aan te schaffen, een rode editie waar je ook direct geld doneert aan aidsonderzoek.

Voor de liefhebbers hebben wij een overzicht gemaakt, zodat je goed kunt zien wat de nieuwe en oude prijzen van de iPod Touch zijn.

16GB: Uit het assortiment, oude prijs: 229 euro

32GB: 229 euro, oude prijs: 279 euro

64GB: Uit het assortiment, oude prijs: 339 euro

128GB: 339 euro, oude prijs: 439 euro

Lees ook: Haal meer uit je iPhone met Apple Music

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer