Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens Benjamin Geskin, een jongeman die vaker de geheimen rondom de volgende iPhone onthult, is de gouden iPhone X in productie genomen. Geskin ontving van een anonieme bron een foto met een gouden simkaartslot van het toestel. Hieruit blijkt dat Apple toch heeft gekozen voor de gouden kleur.

De huidige iPhone X is alleen verkrijgbaar in spacegrijs en zilver. Er is al eerder gespeculeerd over een mogelijk goudkleurig toestel. Of en wanneer de gouden iPhone X uitkomt, is onbekend. Het gaat hier Vooralsnog over geruchten.

Tip: Alle iPhone X toestellen bekijken en vergelijken

Ontwerpstudent Benjamin Geskin

De jonge Benjamin Geskin doet wel vaker veel stof opwaaien. Hij is een ontwerpstudent en komt regelmatig met uitgelekte informatie over Apple en iPhone toestellen. Benjamin Geskin heeft op Twitter meer dan 40.000 volgers.

Eerder kwam hij met uitgelekt nieuws over de iPhone 8. Deze informatie haalde hij uit een personeelsmemo van Apple. Hoe de jongeman aan alle informatie komt, is niet altijd bekend. Duidelijk is wel dat zijn informatie vaak klopt. Toch worden de beweringen over de gouden iPhone X tegengesproken door Apple-Insider Ming-Chi Kuo. Volgens deze man zal Apple de iPhone X productie spoedig stopzetten en komt er geen nieuwe versie uit.

De goudkleurige iPhone

Apple heeft eerder goudkleurige iPhones gelanceerd. Deze kleur is terug te vinden bij de iPhone 5S en de iPhone 6. Ook de iPhone 7 is nog verkrijgbaar in het goud. Bij de iPhone 8 is Apple teruggekeerd naar spacegrijs, zwart en zilver. De huidige iPhone X is zelfs nog maar in twee kleuren verkrijgbaar.

De goudkleur blijft populair, in welk tijdperk we ook leven. Een gouden smartphone alleen voor vrouwen? Tegenwoordig niet meer, ook steeds meer mannen pronken hier graag mee. Het blijft momenteel gissen of de nieuwste iPhone X ook echt in het goud wordt uitgevoerd, maar het zou zeker geen slecht idee zijn.

Overigens is Apple niet het enige merk dat goudkleurige smartphones op de markt brengt. Concurrenten HTC, Samsung en Huawei zijn al eerder overstag gegaan. Maar goed, dan moet je wel liefhebber zijn van een Android toestel. Wil je het toch liever bij iPhone houden, dan zijn er voor nu voldoende goudkleurige toestellen uit eerdere versies verkrijgbaar.

Tip: iPhone X abonnementen vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.