Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het keuringsproces dat Apple inzet voor nieuwe apps en updates is beduidend sneller geworden in de afgelopen maanden. Na het ontwikkelen van een iOS of Mac App duurt het nu nog gemiddeld twee dagen voordat de app gekeurd is.

Aldus Macrumors. De informatie is vergaard door 'AppReviewTimes.com', waar de gemiddelde tijd van het App Store keuringsproces wordt bijgehouden voor Mac en iOS apps. Deze data wordt verleend door de app-ontwikkelaars.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOS app review time

Bekijk de statistieken realtime op AppReviewTimes.com

In mei 2015 was de gemiddelde keuringstijd van een app nog 8 tot 10 dagen (gebaseerd op 328 berichten van app-ontwikkelaars). Het versnelde proces is waarschijnlijk te danken aan aan het feit dat de verantwoordelijkheid van de App Store processen nu bij Phil Schiller ligt. Waarschijnlijk zal hij op WWDC 2016 de kortere keuringstijd nog vermelden samen met de aankondiging van een nieuwe iOS, Mac OS(X), Watch OS en eventuele Watch S.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.