Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Lees hier alle tips van de politie om zo veilig mogelijk op pad te gaan tijdens Koningsdag. #OranjeBovenLaatJeNietBeroven

Ga goed voorbereid op pad tijdens koningsnacht vanavond en struin morgen gerust langs alle kraampjes en feesten. De politie van Amsterdam roep alle feestgangers op om hun mobiele telefoons goed te beveiligen. Er wordt geadviseerd gebruik te maken van apps, zoals de Zoek mijn iPhone-app.

Lees ook: Zo bescherm je jouw AirPods

Terwijl menig Nederlander gehult in oranje de straat op gaat, grijpen zakkenrollers hun kans. Door de grote drukte een feeststemming is het voor de zakkenrollers kinderspel om met jouw iPhone ervandoor te gaan. Tijdens grote evenementen is de politie druk in de weer om zakkenrollers op te sporen. Met behulp van telefoon traceer-apps is het mogelijk om de politie een handje te helpen. Daarbij doe je het natuurlijk ook voor jezelf: hoe sneller jij je telefoon weer hebt, des te sneller jij weer onbezorgd verder kunt met feesten.

Met een speciaal team zit de politie in Amsterdam klaar om jouw iPhone weer te traceren. Je moet dan wel de functie Zoek mijn iPhone ingeschakeld hebben. Controleer of je dit al hebt gedaan. De politie adviseert ook om je iPhone extra te beveiligen met een sterk wachtwoord of Touch ID. Dit doe je door eerst naar instellingen te gaan en vervolgens op Touch ID en toegangscode te tikken.

Lees ook: Tip: je notities beschermen met Touch ID

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat te doen wanneer je iPhone gestolen wordt tijdens koningsdag:

  • Tik een vriend en vriendin aan en bel met zijn/haar telefoon 112

  • Geef je iCloud gegevens door aan de politie. Op die manier kunnen ze direct aan de slag gaan met de Zoek mijn iPhone-functie

  • Geef de politie het telefoonnummer van een bekende, zodat je op de hoogte kunt worden gehouden.

  •  Doe aangifte van diefstal

  • Wijzig de inloggegevens van je iCloud-account, zodra je iPhone weer terecht is.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer