Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bescherm je iPhone met een hoesje van RED en help mee aan een wereld zonder Aids. Zo gaat het RED programma van Apple in zijn werk. 

Ken je RED al? Met RED geef je hoop. RED vecht namelijk al ruim 10 jaar tegen de verspreiding van aids. Dit doen zij door begeleiding, tests en medicijnen aan te bieden zodat het virus niet overgaat van moeder op ongeboren kind. Iedere aankoop zorgt voor een extra stapje in de goede richting op weg naar een aidsvrije wereld.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Wanneer je een RED product koopt leveren zij automatisch een bijdrage aan het Wereldfonds. Het Wereldfonds gebruikt dit geld voor de volledige 100% bij de financiering van speciale hiv/aidsprogramma’s. De bijdrage die het Wereldfonds dan levert wordt ingezet om mensen met HIV te helpen. Dit is voornamelijk in Afrika, landen als: Ghana, Zambia, Tanzania en Zuid-Afrika.

RED programma groot succes

Het RED programma is nu al een groot succes. Elke euro die wordt opgehaald wordt verantwoordelijk ingezet. In totaal is er al bijna 120 miljoen dollar ingezameld. Met dit geld kunnen miljoenen mensen met HIV of aids geholpen worden, 1 Amerikaanse dollar is namelijk al goed voor 3 dagen levensreddende medicijnen. Zo wordt dit geld gestoken in HIV-begeleiding, onderwijs en andere specifieke zorg. Geweldig.

Lees ook: Apple’s ‘apps voor aarde’ brengt 8 miljoen op voor Wereld Natuur Fonds

RED producten

Er zijn talloze RED producten. Zo heb je de keus uit leren- en siliconenhoesjes. Maar ook batterij cases, Apple Watch-bandjes of Smart Covers voor de iPad. Je hebt zelfs speciaal RED producten, uiteraard helemaal in het rood. Denk dan aan de Beats Solo 3 draadloze koptelefoon of de Beats Pill+ draagbare speaker. Het is onderhand wel een beetje duidelijk hè, het ligt niet aan het aanbod of het goede doel. Dus als je iets wilt betekenen voor je medemens en ondertussen een geweldig mooi product van Apple wilt aanschaffen is de keus snel gemaakt. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.