Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We mogen volgend jaar Wi-Fi bellen op de iPhone verwachten. Deze optie bevindt zich al langer op de iPhone maar wordt door geen enkele Nederlandse provider ondersteund. Via het Voice over Wi-Fi systeem kan je in de toekomst ook binnenshuis met slecht bereik goed bellen.

Deze informatie werd vanmiddag door Tweakers geplaatst. Bellen over Wi-Fi is een uitkomst als je bijvoorbeeld thuis of op werk slecht bereik hebt. Dit bellen werkt gewoon via de Telefoon app op de iPhone. Het grote voordeel van Wi-Fi bellen is dat dit de geluidskwaliteit ten goede gaat, ook is via Wi-Fi bellen naar het buitenland gratis (mits de ander dit systeem ook kan gebruiken). Bellen via Wi-Fi (of mobiele data) was eerder al mogelijk via bijvoorbeeld WhatsApp of Viber, maar is in Nederland nooit officieel vanuit de iPhone ondersteund.

Wi-Fi bellen via AT&T (VS)

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Sneller netwerk

KPN wil het mobiele netwerk versnellen tot 375Mbit per seconde. Daarvoor gaat het bedrijf een derde frequentieband toevoegen, afkomstig van de 3g band. Ook maakte KPN bekend dat het gaat zorgen voor een nieuw systeem met betrekking tot Wi-Fi hotspots, met als resultaat dat het mobiele netwerk minder belast gaat worden.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer