Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Instagram heeft weer een nieuwe functie. Na het vragen stellen via een poll in je Instagram Stories is het nu mogelijk om op een nieuwe manier de mening van je volgers te krijgen, namelijk via de emoji slider. En zo werkt de emoji slider!

Instagram blijft nieuwe manieren bedenken om de Stories uit te breiden. Zo kunnen er natuurlijk live Stories gemaakt worden en kan je gebruik maken van verschillende stickers. Met de introductie van de poll werd Stories een stuk interactiever. De volgers konden namelijk stemmen op de vraag die jij had gesteld. Nu is er een nieuwe functie waarbij jouw volgers hun mening kunnen geven.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt de emoji slider?

Misschien heb je de emoji slider al voorbij zien komen bij je vrienden. Vanaf de nieuwste update zit de emoji slider namelijk in de app. En gelukkig werkt de slider net zo makkelijk als alle andere opties binnen Instagram.

  • maak een foto/video/voeg een beeld toe
  • klik op de stickerknop
  • kies voor de slider (de lijn met de hartjesogen smiley)
  • typ een vraag
  • kies een bijpassende emoji
  • publiceer je verhaal

 

Overige functie in Stories

Naast de poll en de emoji slider kan je ook nu gebruik maken van de @vermelding. Dus niet meer instagramgebruiker in je tekst vermelden, maar eenvoudig toe te voegen via de @vermelding. De ultieme favoriet van iPhone.nl is toch wel de gif-functie. Het blijft natuurlijk altijd leuk om gif toe te voegen aan je verhaal past bij de foto die je hebt gemaakt. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.