Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een universele oplader zou fantastisch zijn. Nooit meer hoeven vragen of iemand een specifieke oplader voor je iPhone te leen heeft. Vanaf 2019 zou Apple alle modellen gaan voorzien van een usb-c ingang in de toestellen. Wat is hiervan waar?

Apple heeft iPhones voorzien van een unieke lader de Lightning genoemd. Waar veel Androidtoestellen met verschillende merken opladers opgeladen kunnen worden, moet er voor een iPhone altijd een Lightning oplader komen. Een handig verdienmodel voor Apple, maar het wordt ook wel eens tijd dat Apple overstapt naar een universele oplader.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Het is nog een gerucht van de website DigiTimes, maar volgens hen zou Apple dus vanaf 2019 alle iPhones uitrusten met een usb-c ingang. De macbooks zijn al voorzien van een usb-c ingang dus een overstap bij de iPhone lijkt ook voor de hand liggend. Helaas gaat Apple nooit in op dergelijke geruchten en kunnen we dus niet bevestigen of dit waar is. In het verleden bleek DigiTimes ook niet altijd even betrouwbaar, maar toch. En zou een grote stap voor Apple zijn al laten zij hun Lightning oplader in het verleden.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer