Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er gaan geruchten rond dat de nieuwste iPad Pro een 11 inch scherm krijgt. Dit valt precies tussen de huidige modellen: de 12,9 en de 10,5 inch iPad Pro. Grote kracht en een handzaam formaat, Apple combineert de beste functies met elkaar. Daarnaast zou aan de nieuwe iPad een lager prijskaartje hangen.

Geruchten zijn nog geen feiten, maar het zegt vaak wel iets over datgeen we van Apple kunnen verwachten. Met betrekking tot de grootte van het scherm wordt gespeculeerd over een 11 inch model. De schermranden zullen kleiner zijn als zijn voorganger. Ook de cirkelvormige homeknop zal mogelijk verdwijnen. Hiermee krijgt de nieuwste iPad Pro het uiterlijk van de iPhone X.

Tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

De bedoeling is dat gebruikers over het scherm vegen in plaats van gebruik te maken van knoppen. De iPad Pro wordt in ieder geval voorzien van Face ID, de nieuwste manier van inloggen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van gezichtsherkenning met behulp van de truedepth camera, die een 3D scan van het gezicht maakt. Deze technologie dient ter ontgrendeling van het toestel en wordt gebruikt voor belangrijke apps zoals de bankierenapp.

Mogelijk lagere prijs

De iPad Pro is duurder dan de lichtere versie iPad. Apple werkt aan lager geprijsde toestellen zoals de iPhone, Macbook en iPad. Of de iPad Pro ook goedkoper over de toonbank gaat, is momenteel nog niet bekend. Gezien de ontwikkelingen binnen Apple gaan we hier wel van uit.

IPad Pro wordt in juni 2018 onthuld

Apple zal de nieuwste iPad Pro tijdens WWDC 2018 onthullen. Dit is een interessante conferentie voor Applegebruikers, waarbij Apple laat zien wat ons de tweede helft van het jaar staat te wachten. iPad Pro met Face ID moet rond juni 2018 verschijnen. Dit ligt in lijn met het introduceren van de vorige iPad Pro, die begin juni 2017 op de markt werd gebracht.

Wie niet kan wachten op de lancering van de nieuwste iPad Pro, maakt een uitstekende keuze met de huidige modellen. Deze zijn verkrijgbaar met 10,5 inch of 12,9 inch scherm en een opslagcapaciteit variërend van 64 gigabyte tot 526 gigabyte. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, goud en zilver.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer