Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De 'Lift' is een nieuw Kickstarter project van een Apple Watch oplader waarbij de smartwatch letterlijk 'zwevend' oplaadt.

Lift voor Apple Watch

Het oplaadstation van de 'Lift' zorgt er voor dat de Apple Watch op een zwevende wijze wordt opgeladen. Het kunststof creërt een elektromagnetisch veld waardoor de Apple Watch niet alleen zweeft maar ook tegelijkertijd wordt opgeladen. De 'Lift' werkt niet alleen met Apple Watch maar is ook geschikt voor de Pebble smartwatch of smartphones die draadloos opladen ondersteunen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Functies Lift

De 'Lift' kan ook ingezet worden als powerbank met maar liefst 2 volledige laadcycli voor de Watch. Daarnaast kan het laadstation ingezet worden met 'The Orb' een bijbehorende lamp die tot 4 uur licht behoudt (zonder laadstation). 

Verkrijgbaarheid

Op deze pagina kun je de Lift bestellen. De 'Lift' kost $ 199 en is beschikbaar in zwart/wit. Er is ook een 'Lift Pro' met docking station voor de iPhone/iPad beschikbaar tegen een meerprijs van $ 249. De verzendkosten voor dit gave accessoire bedragen $ 25. 

 

 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer