Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In samenwerking met Woodiful verloten we op Facebook drie prachtige handgemaakte houten iPhone hoesjes. De winnaar krijgt een hoesje naar keuze! Op de website van Woodiful kun je het volledige assortiment houten hoesjes bekijken. 

De houten hoesjes zijn bijzonder stevig en hebben een erg unieke look. Het hoesje is makkelijk te bevestigen en de knoppen van de iPhone zijn nog volledig toegankelijk. Hoesjes van Woodiful worden helemaal met de hand gemaakt van hoogwaardig hout. Daarnaast zorgt Woodiful dat er voor de geproduceerde producten nieuwe bomen geplant worden! 
 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe doe ik mee aan deze actie?

Meedoen is heel gemakkelijk! Reageer op het onderstaande bericht welk model iPhone je hebt en like de Facebookpagina’s van iPhone.nl en Woodiful. De winnaar wordt 8 februari bekend gemaakt.

 

WIN! Wil jij een van de drie handgemaakte houten Woodiful iPhone hoesjes winnen? Reageer hier welk model iPhone je hebt en like Woodiful en iPhone.nl!De winnaar wordt 8 februari bekend gemaakt.

Geplaatst door iPhone.nl op vrijdag 29 januari 2016

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.