Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Live.ly is een nieuwe applicatie ontwikkeld door de oprichters van de populaire Musical.ly app, waar wij al eerder over schreven. Met deze applicatie is het mogelijk om live te streamen naar je Musical.ly volgers mét leuke nieuwe features.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat is de Live.ly app?

Live.ly sluit naadloos aan op Musical.ly: een leuk app om video's met muziek en video- en geluidseffecten te bewerken. Als Musical.ly gebruiker kan je je direct voor Live.ly inschrijven (natuurlijk kan je ook nu nog snel een Musical.ly account maken). Omdat de app aansluit op Musical.ly ontvangen jouw volgers op dit platform direct een pushbericht dat jij begonnen bent aan een livestream! Deze stream is vervolgens vanaf Musical.ly te volgen.

Lively app

 

Een leuke feature van Live.ly bevindt zich in het feit dat gebruikers elkaar 'gifts' kunnen geven. Deze virtuele kadootjes zijn beschikbaar in de vorm van (Snapchat-achtige) stickers. In de toekomst worden mogelijk echte (betaalde) gifts toegevoegd aan de app.

Wil jij deze nieuwe applicatie uitproberen? Download 'm hier!

> Download Live.ly app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.