Back to Top

iPhone 32GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone 32GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een iPhone 32GB kopen, als los toestel (zonder abonnement)? De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse iPhone 32GB toestellen aanbieden (nieuw, gebruikt, refurbished en remarketed), en laat je de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar. Een iPhone met 32 GB geheugencapaciteit is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilver, goud, roségoud en spacegrijs en (afhankelijk van het actuele aanbod) ook in andere kleuren, zoals in het geel, groen, blauw en roze (denk aan de iPhone 5C). Een 32GB iPhone kun je niet kopen in de kleuren gitzwart en rood. Mogelijk verandert dit nog in de toekomst.

Welke Apple iPhones kun je kopen met 32GB aan opslagcapaciteit?

De meeste iPhone modellen (van de iPhone 4 tot en met de iPhone 7) zijn door Apple ook als 32GB variant op de markt gebracht. Daarmee is de 32GB variant van de iPhone een hele gangbare variant. Of Apple nieuwere iPhone modellen zoals de iPhone 7S en de iPhone 8, en eventuele opvolgers, ook nog in een 32GB versie zal produceren, is wel de vraag. De vraag naar meer opslagcapaciteit wordt eigenlijk steeds groter (doordat mensen steeds meer foto’s, video’s en apps op hun smartphone zetten).

Prijs van een iPhone 32GB (nieuw, gebruikt of refurbished)

De prijs van een nieuwe 32GB smartphone is (net als de prijs van een nieuwe 8GB smartphone) doorgaans betrekkelijk laag. Een losse nieuwe iPhone SE 32GB (zonder abonnement) kon je in de zomer van 2017 bijvoorbeeld al kopen voor een bedrag rond de 350 euro. Voor een los gebruikt of refurbished 32GB toestel betaal je momenteel een prijs van zo’n 100-200 euro. In dat geval ben je dus echt een stuk goedkoper uit! Of een toestel nieuw is, of refurbished of gebruikt, dat maakt een groot verschil voor de prijs.