Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 64GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone 64GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een iPhone 64GB kopen, als los toestel (zonder abonnement)? De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse iPhone 64GB toestellen aanbieden (nieuw, gebruikt, refurbished en remarketed), en laat je de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar. Een iPhone met 64 GB geheugencapaciteit is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilver, goud, roségoud en spacegrijs. Een 64GB iPhone kun je echter niet kopen in de kleuren gitzwart en rood. Op dit moment kun je een rode en gitzwarte iPhone alleen in combinatie met een 128GB en 256GB krijgen.

Welke Apple iPhones kun je kopen met 64GB aan opslagcapaciteit?

Diverse iPhone modellen (van de iPhone 4S tot en met de iPhone 6S / SE) zijn door Apple ook als 64GB variant op de markt gebracht. Daarmee is de 64GB variant van de iPhone een hele gangbare variant, waarmee je ook in deze tijd prima vooruit kunt. Een losse iPhone 7 en een losse iPhone 7 Plus kun je niet kopen als 64GB variant (Apple heeft deze variant simpelweg nooit geproduceerd). Vermoedelijk zullen de iPhone 8 en de iPhone 7S ook niet met 64GB verkrijgbaar zijn. De iPhone SE 64GB is goed verkrijgbaar, andere iPhone modellen met 64GB (in nieuwe staat) zijn op dit moment helaas minder goed verkrijgbaar, waardoor je waarschijnlijk toch bij de iPhone SE uitkomt als je voor deze opslagcapaciteit kiest en een toestel in nieuwe staat wil hebben. Als gebruikt of refurbished toestel is een iPhone 64GB overigens wel redelijk goed te krijgen.

Prijs van een iPhone 64GB (nieuw, gebruikt of refurbished)

De prijs van een nieuwe 64GB iPhone / smartphone is vrij laag. Een losse nieuwe iPhone SE 64GB (zonder abonnement) kon je in de zomer van 2017 bijvoorbeeld al kopen voor een bedrag rond de 440 euro. Deze prijs zal nog wel wat verder omlaag gaan, zo is onze verwachting. De prijs van een gebruikt of refurbished iPhone 64GB ligt op dit moment al onder de 200 euro (specifiek; dit is de prijs voor een iPhone 4S in deze staat). Ook een refurbished iPhone 5 64Gb is al te krijgen voor een bedrag rond de 225 euro. Oftewel, een goedkoop los iPhone toestel, met behoorlijk wat opslagcapaciteit die tegemoet komt aan de wensen / eisen van veel mensen op dat gebied in deze tijd!