Back to Top

iPhone Gitzwart kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Gitzwart toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een iPhone Gitzwart gaat kopen, als los toestel (zonder abonnement), of als je je wil oriënteren. De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse iPhone toestellen in de kleur gitzwart aanbieden (in nieuwe, gebruikte, refurbished en remarketed staat), en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse gitzwarten iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur Gitzwart?

Het antwoord hierop is simpel: op dit moment alleen maar de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Apple kwam namelijk pas bij de lancering van deze iPhone modellen met deze kleur op de proppen. Daarvoor bestond uiteraard wel de gewone iPhone kleur (mat)zwart al (de allereerste iPhone toestellen werden tenslotte in deze kleur geproduceerd), maar die wijkt dus net iets af ten opzichte van deze kleur. Elders op deze website vind je meer informtie over deze kleuren en de verschillen.

Prijs van een los iPhone Gitzwart toestel (in nieuwe, gebruikte en refurbished staat)

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Gitzwart lag in de zomer van 2017 rond de 775 euro. Dit voor een nieuwe iPhone 7 128GB Gitzwart. Voor een nieuwe 256GB variant ben je iets minder goedkoop uit, in dat geval betaal je ongeveer 90 euro meer.

Vind je dit te duur, kies dan voor een gebruikt / refurbished toestel (zonder abonnement). In dat geval ben je zo 100 euro goedkoper in vergelijking met een nieuwe toestel (met verder dezelfde eigenschappen).