Back to Top

iPhone Goud kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Goud toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een iPhone Goud wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse (nieuwe, gebruikte en refurbished) iPhone toestellen in de kleur goud aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse gouden iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur goud?

Goud is net als de kleur zilver een zeer gewilde kleur bij veel mensen. De volgende iPhones zijn in de kleur goud op de markt gebracht door Apple: de iPhone 5S, de iPhone 6 (Plus), de iPhone 6S (Plus), de iPhone 7 (Plus) en de iPhone SE. De iPhone 3, 4, 4S, 5 en 5C kwamen niet in de kleur goud beschikbaar. Vermoedelijk zullen ook iPhone 7S en de iPhone 8 in de kleur goud worden geproduceerd. Dit is iets wat we waarschijnlijk begin september 2017 weten! Houd de site hiervoor in de gaten om goed geïnformeerd te blijven.

Prijs van een los iPhone Goud toestel (nieuw, refurbished en gebruikt)

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Goud lag in de zomer van 2017 rond de 325 euro. Dit voor een nieuwe gouden iPhone SE. De prijs van een goud iPhone 7 - in nieuwe staat - lag rond dat moment op zo’n 665 euro. De SE in het goud is daarmee wel een hele aantrekkelijke deal, als je goedkoop aan een nieuw los toestel wil komen in deze prachtige kleur.

Koop echter een los gebruikt of refurbished iPhone Goud toestel als je nog meer geld wilt besparen. Een refurbished iPhone 5S Goud 16GB kost op dit moment rond de 200 euro, en een 32GB versie maar net iets meer. Weeg dus goed af of je een nieuw, gebruikt of refurbished iPhone wil hebben, waarbij de prijs uiteraard een belangrijke factor zal zijn.