Back to Top

iPhone Rood kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Rood toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een iPhone Rood gaat kopen, als los toestel (zonder abonnement), of als je je wil oriënteren. De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse gebruikte, refurbsihed en nieuwe rode iPhone toestellen te koop aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse rode iPhone toestellen zo gemakkelijk op prijs vergelijken met elkaar, zodat je eenvoudig de goedkoopste deal sluit.

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur Rood?

Net als voor de kleur gitzwart, geldt dat je op dit moment alleen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus kunt kopen in deze kleur (rood). Apple introduceerde deze toestelvariant in het voorjaar van 2017, een half jaar na de komst van de eerdere iPhone 7 (Plus) toestellen (in de andere kleuren). De rode iPhone is een zgn. RED Edition product van Apple. Door een RED Edition product te kopen sta je (via het aankoopbedrag) ook een klein gedeelte af aan het Wereld Aidsfonds. Of Apple bij de nieuwere iPhone modellen ook weer komt met een rode kleurvariant is nog niet helemaal duidelijk, maar het zou goed kunnen in ieder geval.

Prijs van een gebruikt, refurbished of nieuw los iPhone toestel in de kleur rood

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Rood lag in de zomer van 2017 rond de 775 euro. Dit voor een nieuwe iPhone 7 128GB Rood. Voor een 256GB variant van de iPhone 7 Rood (in nieuwe staat) ben je iets minder goedkoop uit, in dat geval betaal je ongeveer 90 euro meer. De prijzen van een rode iPhone 7 Plus liggen uiteraard nog wat hoger.

Aangezien de rode iPhone pas in het voorjaar van 2017 verscheen, zijn er nu nog geen gebruikte / refurbished iPhone toestellen te krijgen in deze kleur. Wij denken dat dit na de zomer van 2017 wel het geval zal zijn, en dat je rekening kan houden met prijzen die ongeveer 50-150 euro lager liggen dan dezelfde toestellen in nieuwe conditie. Houd deze website in de gaten om te weten wanneer de rode iPhones ook als refurbished / gebruikt exemplaar beschikbaar zijn.