Back to Top

iPhone Roségoud kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Roségoud toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een iPhone Roségoud wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse gebruikte, nieuwe, remarketed en refurbished iPhone toestellen in de kleur roségoud aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse roségouden iPhone toestellen (met dus een uiteenlopende staat) uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit. 

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur roségoud?

Sinds de komst van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus kun je een iPhone ook in de kleur roségoud krijgen, een leuk alternatief voor een gouden iPhone, want deze kleuren verschillen onderling toch iets. Bekijk zelf welke van de twee het beste bij jou past… De volgende iPhones zijn in de kleur roségoud op de markt gebracht door Apple: de iPhone 6S (Plus), de iPhone SE, en daarna ook de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De iPhone 3, 4, 4S, 5 en 5C kun je helaas niet kopen in de kleur roségoud, ook niet als gebruikt of refurbished exemplaar.

Prijs van een los iPhone Roségoud toestel

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Roségoud lag in de zomer van 2017 rond de 330 euro. Dit voor een nieuwe roségouden iPhone SE. De prijs van een rosegouden iPhone 7 - in nieuwe staat - lag rond dat moment op zo’n 660 euro. Voor een iPhone 7 Plus in deze kleur, leg je dan nog eens circa 200 euro extra neer.

Goedkoper uit zijn kan gemakkelijk, als je namelijk een gebruikte of refurbished iPhone roségoud koopt, bespaar je tientallen euro’s extra. De goedkoopste refurbished iPhone (SE) rosegoud kost momenteel (zomer 2017) rond de 330 euro. De prijs wijkt niet veel af van de prijs voor een nieuw los iPhone SE toestel in deze kleur. Dit hangt samen met de webwinkels die deze toestellen aanbieden en hun specifieke prijsstellingen.