Back to Top

iPhone Spacegrijs kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Spacegrijs toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een iPhone in de kleur spacegrijs wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse iPhone Spacegrijs toestellen aanbieden (in alle staten, dus zowel nieuw, gebruikt, refurbished en remarketed), en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse iPhone toestellen in de kleur spacegrijs goed en gemakkelijk op prijs vergelijken met elkaar, zodat je in een handomdraai de goedkoopste deal sluit.

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur spacegrijs?

De iPhones van de eerste generaties (de iPhone 3, de iPhone 4 en 4S en de iPhone 5) waren nog niet beschikbaar in deze fraaie kleur. Apple kwam voor het eerst met deze kleur bij de introductie van de iPhone 5S. Kennelijk deed deze kleur het goed, want Apple bracht de iPhone 6 en de iPhone 6S (en de plus varianten daarvan), alsmede de iPhone SE ook weer uit in de kleur spacegrijs. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn overigens niet uitgegeven in deze kleur. Waarom Apple hiervoor koos is niet helemaal duidelijk.

Prijs van een los iPhone Spacegrijs toestel (nieuw / gebruikt / refurbished)

Wil je graag een nieuwe iPhone in de kleur spacegrijs kopen, dan kan dat al voor 300-340 euro. Voor die prijs kun je namelijk een nieuwe iPhone SE 16GB en een iPhone 5S 16GB kopen in deze kleur.

Een gebruikt / refurbished iPhone in de kleur spacegrijs kun je bestellen voor een veel lagere prijs. Een refurbished iPhone 5S 16GB / 32GB / 64GB Spacegrijs kost op dit moment tussen de 225 en de 300 euro, afhankelijk van de hoeveelheid GB’s die je in je toestel wilt hebben. En in gebruikte staat is een spacegrijze iPhone dan nog weer iets goedkoper…