Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone Wit kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Wit toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een witte iPhone wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse iPhone toestellen in de populaire kleur wit aanbieden (in nieuwe staat, in gebruikte staat, in remarketed staat en in refurbished staat), en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse iPhone Wit toestellen goed en gemakkelijk op prijs vergelijken met elkaar. Dit zal je eenvoudig brengen bij de beste en de goedkoopste deal!

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur wit?

Veel Apple iPhone modellen kwamen ook in de kleur wit op de markt. Het is een van de basiskleuren waar Apple mee heeft gewerkt. Denk hierbij aan de allereerste iPhones die verschenen, zoals de iPhone 4, 4S en de iPhone 5. De iPhone 5S, iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus) en de iPhone SE zijn standaard niet in het wit op de markt gekomen, maar zijn vaak wel in het wit te krijgen als los refurbished of gebruikt toestel (zie de vergelijker maar). Waarschijnlijk komende iPhone 7 en de iPhone 7 Plus later ook in het wit beschikbaar (refurbihsed en gebruikt).

Prijs van een los iPhone Wit toestel (nieuw, gebruikt en refurbished)

Wil je graag een Apple iPhone in de kleur wit kopen, dan kan dat al voor een bedrag onder de 100 euro. Een witte refurbished iPhone 4 of 4S kun je tegenwoordig al kopen voor dat bedrag namelijk! Zeg dus nooit meer dat een iPhone duur is, want dat hoeft een iPhone in deze tijd zeker niet meer te zijn. De prijs hangt sterk samen met het iPhone model en de staat waarin het losse toestel verkeerd.

Voor een nieuwe iPhone in het wit leg je natuurlijk wel meer neer, hierbij opmerkende dat witte iPhones in nieuwe staat niet zo goed meer te krijgen zijn. Logisch, want het betreft vooral toestellen van de oudere generaties. Een exacte prijs van een nieuwe witte iPhone kunnen we daarom op dit moment niet geven.