Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

iPhone Zwart kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los Apple iPhone Zwart toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een zwarte iPhone wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse gebruikte, refurbished en nieuwe iPhone toestellen in de welbekende kleur zwart aanbieden. De vergelijker laat je bovendien steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze losse iPhone Zwart toestellen zo goed en gemakkelijk op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse Apple iPhone toestellen kun je kopen in de kleur zwart?

Veel iPhone modellen kwamen ook in de kleur zwart op de markt. Denk hierbij aan de allereerste iPhones, zoals de iPhone 4, 4S en de iPhone 5. De iPhone 5S, iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus) en de iPhone SE zijn standaard niet in het zwart op de markt gekomen, maar zijn vaak wel in het zwart te krijgen als los refurbished / gebruikt toestel (zonder abonnement, maar vaak ook met abonnement). De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus bracht Apple dan wel weer in de kleur (mat)zwart op de markt. Omdat zwart zo’n degelijke kleur is, zit je met een zwarte iPhone eigenlijk altijd goed!

Prijs van een los (gebruikt, refurbished of nieuw) iPhone Zwart toestel

Wil je graag een iPhone in de kleur zwart kopen, dan kan dat al voor een bedrag onder de 100 euro. Een zwarte refurbished iPhone 4 of 4S kun je tegenwoordig al kopen voor dat bedrag namelijk! Zoek je toch een nieuw toestel in de kleur zwart, van een van de nieuwere generaties, houd dan rekening met een vanaf-prijs van zo’n 600 tot 700 euro.