Back to Top

Losse refurbished iPhone 128GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los refurbished iPhone 128GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een losse refurbished iPhone 128GB kopen, een los toestel (zonder abonnement)? Dan zit je bij iPhone.nl goed! De losse toestel vergelijker (hierboven) op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse refurbished iPhone 128GB toestellen te koop aanbieden, en laat je bovendien de actuele prijzen zien die webwinkels rekenen voor dit toestel. Je kunt deze losse refurbished iPhone 128GB toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, maar ook op andere eigenschappen (klik daarvoor door naar de website van de betreffende aanbieder). 

Beschikbare refurbished iPhone 128GB varianten

Een los refurbished Apple iPhone 128 GB toestel is in principe verkrijgbaar in de diverse kleuren, zoals in het (mat)zwart, goud, roségoud, zilver, rood en in het gitzwart. Op dit moment kun je een redelijk aantal iPhone modellen in een refurbished 128GB versie kopen, waaronder de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, de iPhone SE, de iPhone 6S (Plus) en de iPhone 6 (Plus). Oudere Apple iPhones, zoals de iPhone 4, 4S, 5 en 5S zijn niet te krijgen met deze hoeveelheid geheugen, dus ook niet als refurbished toestel.