Back to Top

Losse refurbished iPhone 16GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los refurbished iPhone 16GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een losse refurbished iPhone 16GB kopen, een los toestel (zonder abonnement)? Dan zit je bij iPhone.nl goed! De losse toestel vergelijker (hierboven) op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse refurbished iPhone 16GB toestellen te koop aanbieden, en laat je bovendien de actuele prijzen zien die webwinkels rekenen voor dit toestel. Je kunt deze losse refurbished iPhone 16GB toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, maar ook op andere aspecten (klik daarvoor door naar de website van de aanbieder).

Beschikbare refurbished iPhone 16GB varianten

Een los refurbished Apple iPhone 16 GB toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, spacegrijs, goud, roségoud en zilver, maar (afhankelijk van het actuele aanbod) ook in andere kleuren, zoals in het geel, groen, blauw en roze (denk aan de iPhone 5C). Op dit moment kun je onder andere een refurbished iPhone 4, 4S, 5, 5S, een refurbished iPhone 6, 6S, 6S Plus, 6 Plus en een refurbished Apple iPhone SE met 16GB kopen via ons.