Back to Top

Losse refurbished iPhone 256GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los refurbished iPhone 256GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een losse refurbished iPhone 256GB kopen, een los toestel (zonder abonnement)? Dan zit je bij iPhone.nl goed! De losse toestel vergelijker (hierboven) op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse refurbished iPhone 256GB toestellen te koop aanbieden, en laat je bovendien de actuele prijzen zien die webwinkels rekenen voor deze waanzinnige toestelvariant. Je kunt deze losse refurbished iPhone 256GB toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, maar ook op andere eigenschappen (klik daarvoor door naar de website van de betreffende aanbieder).

Beschikbare refurbished iPhone 256GB varianten

Een los refurbished Apple iPhone 256 GB toestel is in principe verkrijgbaar in de diverse kleuren, zoals in het (mat)zwart, goud, roségoud, zilver, rood en in het gitzwart. Op dit moment kun je alleen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus als refurbished 256GB variant kopen. Andere Apple iPhones hebben simpelweg niet zoveel geheugen aan hun binnenkant zitten… Hier komen over niet al te lange tijd waarschijnlijk een aantal iPhone modellen bij van de nieuwe generaties (zoals de iPhone 7S (Plus) en de iPhone 8 (Plus)).