Back to Top

Rode iPhone 7 kopen – Losse iPhone 7 rood / red, Special Edition toestel kopen zonder abonnement, 128GB of 256GB

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur


Je vindt hierboven de aanbiedingen die wij hebben voor losse rode iPhone 7 toestellen (zonder abonnement), die je via ons kunt kopen. Zoek je geen iPhone 7 in de kleur rood (RED, Special Edition), maar een gewone iPhone 7, klik dan hier of selecteer een andere kleur in de vergelijker.

iPhone 7 toestel nu ook in de kleur rood te krijgen bij verschillende webwinkels

Vanaf 24 maart 2017 (16.01hr) is de iPhone 7 ook in de kleur rood te koop in Nederland. Hiervoor was de iPhone 7 al verkrijgbaar in de kleuren gitzwart, zwart, zilver, goud en roségoud, maar daar is dus nu een zesde kleur bijgekomen. De overige eigenschappen en specificaties van de iPhone 7 in de kleur rood zijn gelijk aan die van de gewone iPhone 7. Via iPhone.nl kun je vandaag nog een iPhone 7 - rood kopen, als los toestel, dus zonder abonnement. De vergelijker hierboven op deze pagina presenteert je een groot aantal aanbiedingen van verschillende webwinkels die de rode iPhone 7 verkopen en kunnen leveren. Zo kun je altijd de goedkoopste rode iPhone 7 vinden, of de aanbieder die jou in zijn totaliteit de beste voorwaarden biedt.

Op dit moment kun je een rode iPhone 7 kopen bij bijvoorbeeld Mobiel.nl, Amac en GSMwijzer.nl. De startprijzen liggen rond de 870 euro (voor een 128GB variant). Vermoedelijk zal de rode iPhone 7 naar verloop van tijd goedkoper worden. Wil je weten hoe de prijs van een los Apple iPhone 7 rood toestel zich ontwikkeld? Houd deze pagina dan in de gaten!

Los iPhone 7 rood toestel - 128 GB (zonder abonnement)

Apple produceert de iPhone 7 in de normale kleuren, zwart, gitzwart, goud, zilver, en roségoud (die er sinds september 2016 zijn) zowel met 32GB, 128GB als 256GB opslagcapaciteit. De iPhone 7 rood is echter alleen beschikbaar als 128GB of 256GB model en niet als 32GB model. Daarmee speelt Apple duidelijk in op de toenemende vraag naar meer opslagmogelijkheid. Voor de meeste mensen is 128GB opslag meer dan voldoende. Wil je een losse iPhone 7 rood / red met 128 GB opslagcapaciteit kopen? Selecteer hierboven in de vergelijker dan op ‘128GB’ bij het filter. De vergelijker presenteert je dan alleen losse rode iPhone 7 (RED, Special Edition) toestellen zonder abonnement met precies 128GB aan opslagcapaciteit.

Los rood iPhone 7 toestel kopen - 256 GB (zonder abonnement)

Is 128GB opslagcapaciteit niet voldoende voor jou? Kies dan voor een losse rode iPhone 7 256GB toestel, zonder abonnement. De startprijzen (eind maart 2017) voor een 256GB model liggen rond de 980 euro, maar dan heb je ook echt een toestel met een enorme mogelijkheid om je foto’s en video’s op te slaan, die past bij ‘heavy users’. Je betaalt daarvoor dan wel ongeveer 100-120 euro meer dan voor de 128GB variant, maar het grote voordeel is dat je telefoon niet snel vol zal zijn.

Toch een rode iPhone 7 Plus of een ‘gewone’ iPhone 7?

De Apple iPhone 7 Rood / ‘Red Edition’ is een speciale uitgave van Apple, met een beperkte oplage. Hoeveel RED toestellen er op de markt komen, en hoe lang je de rode iPhone nog kunt kopen is nu nog niet duidelijk. Houd er wel rekening mee dat het toestel minder lang te koop zal zijn dan ‘reguliere iPhone’ en kleuren die in september 2016 op de markt kwamen. Voor uitgebreide uitleg en informatie over de rode iPhone 7 verwijzen we je naar de informatie pagina.

De iPhone 7 rood is ook verkrijgbaar als Plus variant, en ook bieden we via iPhone.nl nog altijd de gewone iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan in de reguliere kleuren.


Los rood iPhone 7 Plus toestel kopen zonder abonnement
Losse iPhone 7 toestellen zonder abonnement