Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Wil jij je eigen VR video's maken? Dat kan heel gemakkelijk op de iPhone met de nieuwe Splash app. Met deze gratis app kun je enorm gemakkelijk 360 graden video's maken. Hoe gaat dit in zijn werking? Wij vertellen je het!

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Virtual Reality

2016 wordt hét jaar voor virtual reality. Facebook is er volop mee bezig, Apple gaat er mee starten en nu kan jij ook gemakkelijk met je iPhone gave virtual reality video's maken. Je kunt virtual reality video's afspelen met je iPhone door deze te bewegen, maar het leukst is natuurlijk om een VR bril te gebruiken waarin je je iPhone kan plaatsen. VR brillen zijn er al vanaf € 19,95.

Hoe werkt Splash?

Splash is niet zomaar een app, het is een gehele community. Dit is te vergelijken met een soort combinatie van Snapchat en Periscope, maar dan in 360 graden virtual reality. Snap je? 

Op de app kan je gemakkelijk je eigen omgeving in 360 graden view opnemen door om je heen vanuit een vast punt foto's of video's te maken. Het komt eigenlijk deels overeen met het maken van een panorama afbeelding op de iPhone. Het leuke aan Splash is dat je de 'Splashes' ook nog kunt delen met de community. Natuurlijk kun je ook 'Splashes' van andere gebruikers bekijken.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Splash werkt en download de app om het zelf te proberen! De applicatie werkt trouwens ook gewoon op iPad of iPod Touch!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.