Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Steek je iPhone in een nieuw retro jasje met de mini-Macintosh houder van Elago. 

Er is weer goed nieuws voor alle retro-liefhebbers. Het is nu mogelijk om je iPhone in een oud jasje te steken. Niet zomaar een jasje, maar een heuse mini-Macintosh. Elago zorgt er weer voor dat mijn retro beminnende hart sneller gaat kloppen. Eerder dit jaar zorgden ze al voor een glimlach met de introductie van de grappige mini-Macintosh voor je Apple Watch. Nu is de iPhone aan de beurt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook: Top 10 iPhone 6 hoesjes

Wanneer je een iPhone 6, iPhone 6s of iPhone 7 bezit, behoor je tot de gelukkigen die een Macintosh-houder van siliconenrubber kan aanschaffen. Via de zijkant is het mogelijk om je iPhone in de houder te schuiven. Op die manier transformeer je jouw iPhone tot het beeldscherm van legendarische M4 uit 1984.

 

De houder is van gemakken voorzien. Door de openingen heb je toegang tot de volumeknoppen en is het ook mogelijk je oplader aan je iPhone aan te sluiten. Bang voor krassen door het in- en uitschuiven? Geen paniek. Door het zachte siliconen rubber is er geen enkel risico op krasjes.

Wanneer je een toetsenbord aan je iPhone koppelt is het zelfs mogelijk een stukje tekst te tikken. Waan je voor even in de jaren 80, maar geniet van het snelle en draadloze 4G netwerk. De houder van Elago is alleen te gebruiken wanneer je iPhone kleiner is dan 5,5 inch. Ook zal je iPhone het in de houder even zonder smartphone case moeten doen.

Lees ook: Terug naar de 80's met de iPhone 7 plus retro edition

Het kostenplaatje ziet er als volgt uit: voor slechts 30 dollar exclusief verzendkosten is dit retro-pareltje helemaal van jou. Je kunt kiezen tussen een zwart en een grijs exemplaar.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.