Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vandaag de dag is de iPhone natuurlijk al een van jouw beste vrienden. Om hem nog even extra speciaal te maken kun je kiezen voor een mooi hoesje als accessoire én ter bescherming.

iPhone hoesjes ter bescherming

Het beschermen van je iPhone hoeft zeker niet duur te zijn. Er zijn verschillende accessoires die zorgen dat een iPhone uniek en extra speciaal wordt. Hierbij kun je denken aan een screenprotector, Apple Earpods, beschermhoesjes of cases. Vooral de laatste twee zorgen dat jouw iPhone goed beschermd is tegen val- en stootschade. Hierbij kun je kiezen uit ontelbaar veel iPhone hoesjes. Sommige beschermen alleen de achterkant en andere de achter- en zijkanten. Met zo’n hoesje is je iPhone ook beter bestand tegen binnendringend vocht. Wat zorgt dat je de iPhone probleemloos kunt gebruiken met spatregen en tijdens het sporten. Bij alle hoesjes zijn er uiteraard uitsparingen gemaakt voor de aan/uit knop en het volume.

iPhone hoesjes

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Verschillende soorten iPhone hoesjes

Wil je jouw iPhone een vrolijk zomerse kleur geven of juist een zakelijke uitstraling? Dat kan zeer eenvoudig en voordelig met kleurrijke iPhone hoesjes. Ook kun je kiezen bij deze hoesjes uit de verschillende materiaalsoorten. Denk hierbij aan leer, plastic, aluminium of een zachte stoffen sleeve. De verschillende soorten iPhone hoesjes bieden ieder weer een andere bescherming aan jouw iPhone. Ieder hoesjes heeft zo zijn voor- en nadelen. Je eigen persoonlijke voorkeur heeft altijd de grootste invloed omdat het beter is om wél een hoesje te hebben, dan géén hoesje. Echter biedt een iPhone hoesje met bescherming aan de achter- en zijkanten de beste bescherming voor het toestel. 

Een goed beschermhoesje kan de levensduur van je smartphone aanzienlijk verlengen en je toestel mooier houden. Op deze manier wordt én blijft jouw dierbare iPhone een onmisbare accessoire en kun je er nog een lange tijd plezier van hebben.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer