Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Yes! Met de nieuwe deel- en chatfunctie is het voortaan nog makkelijker om je favoriete video's met je vrienden te delen. Lees in dit artikel hoe de nieuwe functie werkt.
YouTube kondigde via een blog aan dat er nieuwe functie in aantocht is. De videodienst noemt het zelf 'een beter manier om video's te delen'. Na een testfases onder een select aantal gebruikers, deelt YouTube vanaf nu officieel de nieuwe functie. 
 
Lees ook: “iPhone 8 röntgenfoto's tonen draadloos laden”
 
Het is voortaan mogelijk om vanuit de YouTube-app direct en gemakkelijk video;s te delen met vrienden en familie. Via een chatfunctie via de app is het namelijk mogelijk om video's te delen. Na het delen van een video, kun je de video direct in het venster afspelen en je commentaar delen via de chat. Hierdoor hoef je niet meer te schakelen tussen verschillende apps en kun je rustig binnen YouTube vertoeven. 
De chat-functie is nog direct op alle toestellen beschikbaar. Langzaam maar zeker zal YouTube over de update doorvoeren. Wanneer je bij de gelukkigen hoort die al gebruik kan maken van de chatfunctie, kun je hier lezen hoe alles werkt.
 
1. Open de YouTube app
2. Ga naar een video die je wilt gaan delen
3. Tik op het pijltje naast de duimpjes, dit is de deelknop
4. Selecteer de vrienden naar wie je de video wilt versturen
5. Selecteer maximaal dertig vrienden met wie je een chat wilt beginnen
6. Maak de chat aan
 
Tip: vergelijk losse iPhone toestellen op prijs of vergelijk iPhones met abonnement
 
Binnen de chat kun je direct op elkaars gedeelde video's reageren. Dit kan door middel van woorden, maar ook met de ons allen geliefde emoji's. 
 
Onderin het scherm van de app kun je gemakkelijk alle gesprekken terug vinden onder het nieuwe 'Gedeeld-venster'. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.