Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Dat de iPhone 5s populair is wisten we al. Uit een recent onderzoek van Consumer Intelligence Research Partners is nu echter gebleken dat het slimme toestel dubbel zoveel verkocht is als de iPhone 5c, zijn kleurrijke broertje.

CIRP stelt dat eind september 64% van de verkochte iPhone smartphones een 5s was. 27% van de verkochte iPhones was een 5c model. Hieruit blijkt dus dat er twee keer zoveel iPhone 5s toestellen verkocht zijn!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De iPhone 5c is minder in trek vanwege de lagere specificaties. De iPhone 5s beschikt over een snellere processor en vingerafdrukscanner, interessante features die de iPhone 5c niet heeft.

Ook het 4s model is nog in trek. 9% van de verkochte iPhones was een 4s. Het toestel wordt op de markt gehouden voor consumenten met ene kleiner budget.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer