Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Na de iOS 11 update krijgt de Apple Music app een flinke make-over. Lees hier alle ins and outs en de rol van video. 

Apple wil zich steeds meer ontpoppen tot een heuse community. Dit is bijvoorbeeld te merken in de nieuwe aanpak binnen de Apple Stores. Maar ook online profileert Apple zich steeds meer als verzamelaar van de tijdsgeest. Met de komst van iOS 11 wil Apple van Apple Music bijvoorbeeld een echter verzamelplaats van de popcultuur maken. Een plek waar video een steeds grotere rol zal gaan spelen. Een begrijpelijke stap van Apple aangezien populaire social media zich meer en meer op video gaan richten.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook: Apple Store krijgt Beats 1-radiostudio

Zoals de huidige trends ons al laten zien zit de toekomst in online video.  Met vloggers, Netflix en video apps als Clips is het duidelijk dat het trend-gebied druk bevolkt wordt door video’s. Apple vaart mee op de trend. Als het aan Bloomberg ligt heeft Apple aan het eind van het jaar rond de 10 series geproduceerd. Deze series zullen dan te vinden zijn in Apple Music. Om dit mogelijk te maken zal Apple vanaf iOS 11 de muziek-app een flinke make-over geven.

Lees ook: Apple Music's Carpool Karaoke verschoven naar later dit jaar

In het begin zullen de series muziek georiënteerd zijn, denk bijvoorbeeld aan Carpool Karaoke. Later zal de focus wat breder worden en zal Apple naar verwachting ook series binnen andere genres gaan produceren. Daarbij zijn er volgens een aantal geruchten gesprekken gaande tussen Apple en Warner Bros. Deze geruchten zijn niet nieuw. Het heeft al vaker gegonsd van de geruchten rondom Apple en grote film- en tv-maatschappijen. De gesprekken werpen binnenkort hun eerste vruchten af in de vorm van twee series: Carpool Karaoke en Planet of the Apps.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.